Haberler

Çadırda Yaşamını Yitiren Yaşlı Adam, Aysun Kayacı'nın Babası mı?

Güncelleme:

Adana'da sokakta kurduğu çadırda cesedi bulunan Selahattin Altınöz'ün bir döneme damga vuran isimlerden Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Adana'nın Çukurova ilçesinde sokakta kurduğu çadırda tek başına yaşayan kimsesiz Selahattin Altınöz (62) ölü olarak bulundu. Altınöz'ün ünlü manken Aysun Kayacı'nın konuşmadığı öz babası olduğu iddia edildi.

CESEDİ MAHALLELİ TARAFINDAN BULUNDU

Sözcü'den Mehmet Serbes'in habeirne göre Adana'nın Toros Mahallesi 78179 Sokak'taki elektrik trafosunun yanına kurduğu çadırda yaşamını sürdüren ve mahalle sakinlerinin verdiği yemeklerle karnını doyuran Selahattin Altınöz, sabah saatlerinde kahvaltı getiren mahalleli tarafından ölü bulundu.

Çadırda Yaşamını Yitiren Yaşlı Adam, Aysun Kayacı'nın Babası mı

ÖLÜM NEDENİ ADLİ TIP'TA BELİRLENECEK

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Selahattin Altınöz'ün hayatını kaybettiği anlaşıldı. Altınöz'ün cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çadırda Yaşamını Yitiren Yaşlı Adam, Aysun Kayacı'nın Babası mı

AYSUN KAYACI'NIN BABASI MI?

Bu arada, Çadırda hayatını kaybeden Selahattin Altınöz'ün Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edildi. Altınöz'ün kızı ile konuşmadığı için tek başına yaşadığı söylendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selahattin Altınöz Aysun Kayacı Çukurova Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

Seval:

Baba kızı terketmiş, çocukluğunda babaya muhtaçken yanında olmamış, yaşlanınca kız niye baksın. Biyolojik olarak dünyaya gelmesini sağlamak onu baba yapmaya yetmez

16
15
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Ama insan olmasını engellemez hanfendi

yanıt0
yanıt1
İsmail karaköy:

Aysunun babası olması adamı artık geri getirmeyecek, O bizden birisininde babası olabilirdi, insanlık adamla birlikte öldü. . Belediye. sosyal yardım kurumaları o ilin valisi, kaymakamı bunlarda bu vatandaşla birlikte ölmüşlerdir. . . . .

19
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu günlerde mehmetciğimiz gözünü kırpmadan şehit olurken, konumuz bu mu? tabiki Allah rahmet eylesin ama gündemde bomba konular varken, mehmetçiğimiz savaştayken açıkcası Aysun Kayacı denilen estetik güzeli kişinin hayatı veya yaşadıkları hiç de umrumda değil. . .

13
4
yanıtYanıtla
Oktay GÜL:

Çobanın oyu ile benimki bir mi diyen kadının mı Babası acaba ?

9
4
yanıtYanıtla
ahmet:

doğru söylemişti, senden belli

yanıt0
yanıt4
Dağda ki ÇOBAN:

Silikonun 1 ini yaptırmasan baban krallar gibi yaşayacak tı

11
1
yanıtYanıtla
ŞİNASİ FERACETTİN DANABAŞ:

aysun kayacı nedir yaa kimdir ? basın şişirmesi ve kendilerini medya malzemesi yapmış bir zavallı.

10
1
yanıtYanıtla
MZO:

yaşlılarımız bizim kıymetlilerimiz onları üzmeyin ağalar pişman olursunuz ama geç olur.

8
2
yanıtYanıtla
GAZETECI:

SURIYELILER KADAR KENDI INSANIMIZADA SAHIP CIKAMADIK DEMEKKI. BABA EVLAT iliskisi bir tarafa INSANLIK ÖLMÜS. MEDA KANALLARINA YANSISAYDI REKLAM icin Sahiplenmis görünen bir sürü KURUM/KURULUS CIKARDI. (ASLA SOKAK HAYVANLARINI SAHIPLENMEYE KARSI DEGILIM) de NERDE HAYVANLAR icin dövünenler. DEMEKKI insani sokak hayvanlari kadar degeri yok.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title