Haberler

Buse Terim'in Düğününün Detayları Belli Oldu

Güncelleme:

Dubai'de bekarlığa veda partisi yapacak olan Terim, 9 Mayıs'ta da İstanbul'da gelin kınası yakacak.

Buse Terim'in hazırlıkları için bir hayli heyecanlandığı düğününe bir aydan az kaldı. 16 Mayıs'ta Volkan Bahçekapılı ile Shangri-La Hotel'de bin kişilik bir düğünle evlenecek olan Terim'in, bekarlığa veda ve kına gecesiyle ilgili detaylar da ortaya çıktı. 1 Mayıs'ta Dubai'de bekarlığa veda partisi düzenleyecek olan Buse Terim, 9 Mayıs'ta da İstanbul'da gelin kınası yakacak.

SAİT HALİM PAŞA YALISI'NDA KINA YAPACAK

Buse Terim'in akrabalarının ve dostlarının katılacağı kına gecesinin adresi ise Sait Halim Paşa Yalısı. Anne Fulya Terim, Buse'nin kına gecesinin organizasyonunu üstlenmiş.Fulya Terim, büyük kızı Merve Çetin'e, 27 Ocak 2011'de Adile Sultan Sarayı'nda dillere destan bir kına gecesi düzenlemişti. Yine dillere destan bir kına organizasyonu hazırlığı içinde olan Fulya Terim, gelen tüm konuklara bindallı dağıtacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fulya Terim Buse Terim İstanbul Dubai Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

musaschaffhausenkurucu@hotmail.com:

ameleyim , ne şanslı çocuklar var ben 7 yaşımdan beri çalışıyorum , bunlar ise alemden aleme koşuyor

43
1
yanıtYanıtla
S.fender_highway@hotmail.com:

kardeş mümine bu dünya zindanmış.ama öbür tarafta inşallah mükafatını görürsün sen yeterki ALLAH yolundan şaşma gerisi boş geçici bu alem kime kalmış bu dünya.ALLAH yolunu açık etsin.

yanıt0
yanıt0
abuzer kömürcüschaffhausenkurucu@hotmail.com:

pompa 9 mayısta

23
3
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLARrifatguler@yandex.com:

ÇOK TA TINLADIK YA

7
0
yanıtYanıtla
EMINE AYTANemerayi@hotmail.com:

Dubai ye vericek parasi var koylerde ac olan yalin ayalk gezen cocuklara parasi yok kendi yurdunda harcasn parasini aman banane ne yaptiklari sonradan gormeler Ingiltere prensi bu kadar yapmadi.ACABA BUSENIN YUZUNDEKI MAKYAJI SILSELER NASIL BIRI OLDUGUNU MERAK EDIYORUM cirki9n oldugu belli

5
0
yanıtYanıtla
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

bdkarlığa veda gecesine zenci arap veya Nijeryalılar alınmasın daha önce böyle bir gecenin ardından türk gelin zenci bebek doğurdu da sosyeteden neme lazım dikkatli olsunlar...yurt dışı yasağım yokdur.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title