Haberler

    Aralarına kara kedi giren Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı yine ayrıldı

    Güncelleme:

    Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçen yıl eylül ayında boşanmıştı. Ancak ayrılığa fazla dayanamayan ikili, kısa süre sonra barıştı. İkinci kez evleneceklerine kesin gözle bakılan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı yine ayrıldı. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi, evlerini de ayırdı.

    Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 9 ay süren evliliklerinin ardından tekrar barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü çift, bir kez daha ayrılık haberiyle gündeme geldi. Birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bırakan çiftin kısa süre önce evleri ayırdıkları ve ilişkilerini tekrar gözden geçirecekleri öğrenildi. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ilk ayrılık sebebi; kıskançlık krizi olduğu iddia edildi.

    8 AYDA BOŞANDILAR!

    Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 1 Ocak 2019'da yakın dostlarıyla Hollanda'ya giderek dünyaevine girmişti. Evliliklerinde sürekli kriz yaşayan ikili 9 ay sonra boşanma kararı almıştı. Kıskançlık sebebiyle daha önce de birçok kez ayrılık kararı alan çifti aileleri barıştırmıştı.

    FERHAT GÖÇER, SİNAN AKÇIL'IN SEVGİLİLERİNDEN BAHSEDİNCE KRİZ BAŞLAMIŞTI

    Bir düğünde sahne alan şarkıcı Ferhat Göçer, Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinden bahsedince Burcu Kıratlı düğünü terk etmişti. İkilinin aralarındaki gerginliği daha da tırmandıran bu olayın ardından boşanma kararı almışlardı.

    Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ayrıldı

    "YÜRÜTEMEDİK"

    Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen dava yaklaşık 10 dakika sürmüştü. Boşanma davası sonrası yine ayrı ayrı çıkan ikiliden Sinan Akçıl, "Büyük aşk bitti mi?" sorusu üzerine, "Bu sevgililik gibi değil. Bir evlilik bitiyor. Çok üzgünüz. Hayırlısı olsun, yürütemedik" demişti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Hollanda Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
    500

    Yorumlar (13)

    ENİS:

    Sabun köpüğü gibi sıradan ve ucuz ilişkiler.

    18
    0
    yanıtYanıtla
    adsız:

    gelinlik düzgün değil ki evlilik düzgün olsun. . . Gelinlik dediğin tarlatanlı olur biraz daha kumaş olur bu ne böyle bikini mayo gibi

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Sümsüklü ŞEYH:

    Pazardan aldım bir tane eve geldim bin tane. Sebze meyve pazarı

    4
    0
    yanıtYanıtla
    MMxxyyzzppttllkk:

    Sosyetikler her zamanki durumları gösteriyorlar.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Niko:

    Burnuma Pis Kokular geliyor. Reklam Kokusu. Gibi

    1
    0
    yanıtYanıtla
    emel:

    kendinizi taniyin ne istedigini zi bilin liseli asiklar gibisiniz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Marangoz:

    BURCU , BU BOTOXLUDAN SANA HAYIR GELMEZ .. YİNE SEN BİLİRSİN .YOL YAKINKEN İYİ DÜŞÜN ..

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Gül:

    Pecete kadar gelinlik ve noel agaci altinda resim ancak buna yeter , EVLENMEK bir imza atmakdan ibaret degil bu kenef beygirleri bunu ne zaman ögrenecekler

    0
    0
    yanıtYanıtla
    SEYİT:

    Aman Gençler Aranıza Kara kedi girmiş. Getirin. O karakediyi Benim Beyaz kediyi vereyim Takas yapalım

    0
    0
    yanıtYanıtla
    SEYİT:

    REKLAMLARI. İzlediniz. Pis. Pis. Reklam ve Gündem Kokuyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title