Haberler

Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz'ı takip ederken anne Nuray Suyabatmaz'ı sildi

Güncelleme:

15 ay evli kaldığı Berk Suyabatmaz ile tek celsede boşandıktan sonra dost kalan Burcu Esmersoy, eski eşini takip etmeye devam ederken Suyabatmaz'ın annesini sildi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yurt dışında nikah masasına oturduğu iş adamı Berk Suyabatmaz ile 15 ay evli kaldıktan sonra Eylül ayında tek celsede boşandı. Suyabatmaz, boşandıktan kısa bir süre sonra oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlarken eski eşiyle de dost kaldı. Burcu Esmersoy, Instagram hesabından Suyabatmaz'ı takip ederken eski kayınvalidesini takipten çıkardı.

ESKİ KAYINVALİDESİNİ SİLDİ

Suyabatmaz'la Eylül'de boşanan Esmersoy, şimdilerde Berrak Tüzünataç ile Miami'de aşk tazelerken Instagram hesabından eleme yaptı. Esmersoy, Instagram hesabından nedeni bilinmeyen bir şekilde eski kayınvalidesi Nuray Suyabatmaz'ı takipten çıkardı. Esmersoy'un eski eşini takip ederken Nuray Suyabatmaz'ı takipten çıkarması akıllara "Evlilik kayınvalide yüzünden mi bitti?" sorusunu getirdi.

Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz'ı takip ederken anne Nuray Suyabatmaz'ı sildiNuray Suyabatmaz ve Berk Suyabatmaz

BERRAK'LA AŞK TATİLİ YAPIYOR

Öte yandan boşandıktan kısa bir süre sonra Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başladı. Çift, şimdilerde Miami'de tatil yapıyor. Tüzünataç ile Art Basel sergisini gezen iş adamı, Tüzünataç'la ayaklarının fotoğrafını paylaştı.

Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz'ı takip ederken anne Nuray Suyabatmaz'ı sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy DOST Partisi Haberler

500

Yorumlar (4)

YAŞLI KURT:

SARI SAÇLI MAVI GÖZLÜ OLUP TA, İLGİMİ ÇEKMEYEN KARI. PEHH

8
0
yanıtYanıtla
...:

Eee napalım..çok kayda değer bi haber olmuş.

7
0
yanıtYanıtla
Forck:

Burcu boşta kaldı bayrağı berrağa devretti, berrak bu iyiliğin altında kalmaz geri verir

6
0
yanıtYanıtla
Heraldinyo:

Adam seçici değil, tip konusunda geniş, sarışın esmer farketmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title