Haberler

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Güncelleme:

Daha ön ce birlikte dizi ve reklam projelerinde yer alan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, bu sefer de bir mobilya markasının yüzü olmak için 80 milyon TL'lik teklifi kabul etti.

Yıllar önce sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ve 2016 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ille Fahriye Evcen çiftine reklam teklifleri yağıyor. Daha önce birlikte kamera karşısına geçen çift bu sefer de 80 milyon TL'lik teklif aldı.

BİRÇOK REKLAMDA OYNADILAR

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, çifti 2023 yılını dev bir anlaşma ile kapattı. İki başarılı isim, ünlü bir mobilya markasının yüzü oldu. Çift, iki yıllık anlaşma karşılığı 80 milyon TL kazandılar. Güzel oyuncu Fahriye Evcen, daha önce şampuan, makyaj ve giyim markasının reklamlarında oynamıştı. İki çocuk annesi oyuncu, geçtiğimiz aylarda oğlu Karan ile de bir bebek bezi reklamında kamera karşısına geçmişti. Özçivit de uzun yıllardır oyunculuğun yanı sıra şampuan ve giyim markalarının reklam yüzü olmuştu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den 80 milyon TL'lik reklam anlaşması

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (5)

Alioz:

Yazık bu harcanan paralara. O 80 milyona hediyeler yapsan ürününü alana hediye etsen daha çok satış yaparsın.

138
13
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sırf ünlü ve meşhur diye ünlü birine,birilerine eksper uzman olmadığı bir konuda veya hiç kullanmasını bile bilmediği bir ürün hakkında reklam yapması için çuvallar dolusu paralar veriliyor ürünün niteliğine değil bunların yaptığı reklama bakıp o ürünü almak aptallıktan başka bir şey değildir bilinçli tüketici her zaman uygun fiyata kaliteli ürün alır yoksa o kişilere verilen reklam parası ürünün maliyetine eklendiğinden sizin cebinizden çıkar

78
4
yanıtYanıtla
Mustafa Acar:

Bu seksen milyonu üretici tüketiciden fazlasıyla çıkaracak ayrıca o kadar parayı seksen tane fakire verip reklam filmi çekebilirlerdi

34
2
yanıtYanıtla
Oguz Yavuz:

Bizim ülkemizde reklamda fakir oynasa bu mobilya yi hiçbir zengin almaz. Fakirde para olmadığı için zaten alamaz. Reklam patlar :)

yanıt1
yanıt3
Oguz Yavuz:

Bizim ulkemizde reklamda fakirler oynarsa o mobilyayı hiç bir zengin almaz. Fakirde zaten para yok. Reklam patlar :)

yanıt0
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title