Haberler

Burak Özçivit ve Ceylan Çapa Aşkı Devam Ediyor

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Twitter hesabından Ceylan Çapa ile fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf ayrılmadıklarının kanıtı oldu.

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık iki yıldır büyük aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile sosyetik güzel Ceylan Çapa'nın ilişkilerini bitirme yönünde karar aldığına dair birçok haber çıkmıştı.

DOĞUM GÜNÜNÜ AİLESİYLE KUTLAMIŞTI

2 milyon liraya Pepsi'yle anlaşıp omzunda geyikle reklam filmi çeken Özçivit, 29'uncu doğum gününü annesi ve babasıyla evinde kutlamıştı. Ceylan'ın doğum gününe katılmaması ve bir süredir ikilinin bir arada görüntülenmemesi iddiaları güçlendirmişti.

"TATİL PROGRAMI YAPTIK"

Ancak, Ceylan Çapa tarafından ilişkimiz bitmedi açıklaması gelmişti. Çapa, yılbaşı tatil programlarını dahi yaptıklarını belirtmişti.

AYRILMADIK POZU

Ayrılık haberlerine Burak Özçivit cephesinden ise bir açıklama gelmemişti. Özçivit'in Twitter hesabından Ceylan Çapa ile fotoğrafını paylaşması ayrılmadıklarının kanıtı oldu.




Kaynak: Magazin

Burak Özçivit Ceylan Çapa Twitter Pepsi Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

feridemmmmtatlius.58@hotmail.com:

şu resmi koymak bile reklam kokuyor..madem ayrılmadınızdı sadece olayı yazılı bir şekilde insanların gözüne sokabilirlerdi.tekrar barıştılarsada bir yazı ile açıklayabilirdi burak bey..ama aksine foto seçerek nisbet yapar gibi hayranları ile dalga geçerek yayınlamak hiç etik değil.kişi istediğini seçer,olur bu kimseyi ilgilendirmez.fakat gündemde gereksiz ve yanlış bilgilerin dolaşmasına imkan vermek hiç hoş değil.üstelik diğer fahriye evcenin adınıda karıştırmak çok yakışıksız oldu.ceylanın kaprisleri ve hesabındaki hayranlarının fahriyeye atılan yakışıksız lakırdıları hiçte hakketmedi fahriye evcen.teessüf ediyor başka bir şey demiyorum..ayrıca özel hayat paylaşılmamışta bu resim tüzel hayat mı acaba..

75
0
yanıtYanıtla
su perisidido.58@hotmail.com:

resimde anlaşıldığı üzere ceylan capa saç şekli makyajı ile fahriye evcene benzemeye çalışmış,ama bu mümkün değil ki.fahriyenin duru güzelliği var,onuneline su dökemez..bakalım tercih ettine verdiği ikinci şans ne zamana kadar sürecek. fahriye evcen bir tane.hanımefendiliğini hiç bozmadı helal olsun.ceylan capa ne kadar istesende fahriye ye benzeyemesin..naif fahriye evcen...

67
0
yanıtYanıtla
gizemgisemligizem@hotmail.com:

Peki neden bitti dedi Burak Bey birkaç kere.Reklam içinse, ne gerek vardı diyorum, özel hayatla reklam yapmaya hiç ihtiyacı da yoktu ,yazık

65
1
yanıtYanıtla
eysaneysandemir@hotmail.com:

böyle medyatik tavırlar, bu tarz reklam kokan hareketler yakışmadı Burak sana.Biz seni böyle olmadığın için çok seviyorduk ,eskiden. Emitasyon ilişkinde sana mutluluklar..

61
0
yanıtYanıtla
KAMRANloveangelgeneration@hotmail.com:

ya allah aşkına geçen gün de ilişkim kesinlikle bitti demişti üzerine fahriye evcenle ilişkisi var denildi,ne istediğine karar ver bali beyim :)Fahriye evceni tercih ederim

56
4
yanıtYanıtla
mügemuge.erdem88@hotmail.com:

Sadece yakışıklı ve başarılı oyunculuğu yüzünden değil, efendi duruşuyla ve asla özel hayatını REKLAM malzemesi yapmaması yüzünden de çok sevdiğim Burak Özçivit, an itibariyle gözümden düşmüştür. Sevgilisiyle medyatik medyatik takılsın artık ,bravo!!!!

60
0
yanıtYanıtla
mericmericist@hotmail.com:

Burak Ozcıvıt alıtesını koydu oraa

56
0
yanıtYanıtla
hülyahulyabulut82@hotmail.com:

Dünya sizin ve yanınızdaki sosyetik bayanın etrafında dönmüyor. Madem ayrılmadınız, boşu boşuna bitti açıklamalarıyla gündemi meşgul etmeseydiniz. Ya da ceylan hanım ayrılmadık dediğinde BİTTİ DİYE İTİRAZ EDECEĞİNİZE ayrılmadığınızı açıklasaydınız. Fahriye Evcen le aşk dedikodularına da sessiz kalarak, onu da reklaamınıza malzeme etmeye hakkınız yoktu ayrıca. Şimdi twitter a koyduğunuz o yapay fotografınızla ,insanları nasıl kandırdık diye eğleniyor musunuz? Evet kandı insanlar size.. Çünkü şuana kadar belli bir çizginiz vardı ve insanlar sizin ağzınızdan çıkan söze inanıyordu Burak bey.. Ama siz gereksiz bir reklam uğruna sizi sevenlerin güvenini sarstınız, çizgiden saptınız. Geçmiş olsun, pek çok insan için artık sıradan ,reklam meraklısı ünlüler listesine katıldınız, bundan sonra ne deseniz inanmayız artık ,keyfinize bakın

56
0
yanıtYanıtla
meralmeralcicek80@hotmail.com:

Hayran edindiği falan yok hanımefendinin.Allahaşkıa kim hayranı onun,herkes antipati duyuyor, ona da Burak ın onu yanında taşımasına da. Ceylanı seven kendi sosyetik ve medyatik çevresi, ilişkilerini de destekleyen onlar. Körler sağırlar, birbirini ağırlıyor sadece.Sahte ilişkilerinde birbirlerini kandırmaya devam etsinler,yalnız insanları kandırmaya çalışmasınlar.Özellikle Burak, asıl sana hiç ama hiç yakışmadı,, ne ara böyle reklamların ,küçük hesapların insanı oldun sen?? Çok şaşırttın bizi, çokkk

yanıt0
yanıt0
sevdadido.58@hotmail.com:

resmen insanlarla dalge geçmek bunun adı..resmide gözümüze diktiler..reklam dan başka bir şey değilmiş..aslında dürüst olsa idi burak özçivit reklama bunlara ihtiyacı yoktu..ikiside birbirlerini bulmuşlar.yazıklar olsun filmide mundar ettiler.

55
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title