Haberler

Burak Hakkı ve Sema Şimşek İlişkisinde İlginç Tesadüf

Güncelleme:

10 yıl evli kaldıktan sonra boşanıp yeni aşklara yelken açan Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek, aynı gün sevgililerinden ayrıldı.

10 yıllık evliliklerini 2013'te tek celsede bitiren Sema Şimşek ile Burak Hakkı çifti, yeni aşklara yelken açmıştı.

SEVGİLİLERİYLE MUTLULUK POZLARI VERMİŞLERDİ

Sema Şimşek, Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filminin görüntü yönetmeni Vural Uzundağ ile aşk yaşıyordu. Burak Hakkı ise son dönemde Gülşen isimli sevgilisiyle kameralara takılıyordu. Eski karı koca sık sık sosyal medyadan sevgilileriyle fotoğraf paylaşıyordu.

AYNI GÜN AYRILDILAR

Söylentilere göre, Sema Şimşek sevgilisinden ayrıldı. Şimşek'in hemen ardından eski eşi Burak Hakkı da sevgilisi Gülşen'in tüm fotoğraflarını sildi.

10 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE

Sema Şimşek kendisinden 10 yaş küçük sevgilisiyle böyle görüntülenmişti.

"YİNE ESKİ EŞİMLE EVLENİRİM"

Hakkı, geçtiğimiz aylarda Mesut Yar'ın Burada Laf Çok programına katılmış ve "Bir daha evlenirsem yine eski eşimle evlenirim" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Bilge Ceylan Sema Şimşek Burak Hakkı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500

Yorumlar (17)

İKİNİZDE:

MAL SİNEM :))))))

17
3
yanıtYanıtla
!!!:

Aynen katiliyorum

yanıt5
yanıt0
Rumeysa:

macera cabuk bitmiş bunlar için fark etmez

9
0
yanıtYanıtla
duygu:

Keşke başkalarını araya hiç katmasaymışsınız

9
0
yanıtYanıtla
ss:

napsın bitince mecburen birisi giriyor

yanıt2
yanıt0
Altug:

bosanmasaydiniz iyimis. . ortada ciddi bir sebep yoksa sacmalamanin alemi yok. . . yuva yikilinca daha mutlu olmaz insan. eger aldatma yoksa kocan ayyas ahlaksiz falan degilse sirf iliskimiz monotonlasti diye bosanmak sacmaliktir. hayat tekduzeyse insanlarin ahlaklarini bilgilerini becerilerini surekli gelistirme istekleri olmadigindan . surekli kendini yenilemeyen birisi de dogal olarak sIkmaya baslar. . oku arastir darda kalmis iyi insanlara yardim edin gizlice. . . yasam boyle anlam kazanir

7
0
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

ikimizde bi baltaya sap olmamış gereksizlersiniz

4
2
yanıtYanıtla
!!!:

Ikimizde allah boyle yanlis yazdirir iste. kendine katmissin araya

yanıt14
yanıt1
arsiz:

eski esiyle yeniden evlenirim diyor madem oyle niye ayrildin 10 yil evli kaliyon bosaniyon baska sevgili buluyon tesadufe bakin ayni anda her ikiside ayriliyor guzum sen eski esini komsuya kahfemi almaya savdin da bukadar gec kaldi tekrar onunla evlenmek isdiyon vay be iyi mide varmis sende unlusun ya evlenirsen tekrar birdaha komsuya felan savma

4
0
yanıtYanıtla
barisin:

hos olmaya bilir hatta miydende bulana bilir eski esiyle birlesme durumu ama o zamanda ne yasanmissa kadinin hayatina biri girmiski kadinda isteyerek hayatina birini koymamistir ben öyle düsünüyorum . öfkeyle oturup zararla kalkma bu olsa gerek. ama birde söyle bir durum var ortada bir cocuk ve kendi hatalarinin farkinda olmak ve insallahda öyledir neden baska erkege gitsin bir anne veya erkek baska bir disiye anlasiyorlarsa tekrar denesinler. zaten burda horoz gibi ötenler deyilmi gizli yapanlar.

yanıt1
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title