Haberler

Bülent Serttaş, Sharapova'nın Maçına Neden Gittiğini Açıkladı: Doğum Günümdü

Güncelleme:

Rus tenisçi Maria Sharapova'nın maçını izlemeye giden Bülent Serttaş, "İzlemeyi hak edecek ne yaptı" diye soran takipçisine " Doğum günümdü" yanıtını verdi.

Dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay İstanbul'da karşı karşıya geldi. Maça giden ve paylaşımlarda bulunan Bülent Serttaş ise maç kadar konuşuldu.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında oynanan müsabakada dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, milli sporcu Çağla Büyükakçay'ı 2-0 yendi. Maçı izleyenlerde arasında bulunan Bülent Serttaş sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlarda bulundu.

Tenis maçından yaptığı paylaşımlardan birine, "Adı üstünde Sharapova" yazarak paylaşan 52 yaşındaki Serttaş sosyal medyada gündem oldu.

"DOĞUM GÜNÜMDÜ"

Twitter'da "Kim ne derse desin, bizde tenis zengin sporudur. Bu yüzden de ülkeden tenisçi çıkmıyor. 20 yıldır Marsel, İpek, Çağla! Oynayan zengin, izleyen zengin! İnanmıyorsanız şu fotoğrafa bir bakın; Bülent Serttaş Sharapova'yı en önden izlemeyi hak edecek ne yaptı arkadaş?" yazan bir takipçisine Serttaş, "Doğum günümdü" yanıtını verdi.

İşte Serttaş'ın cevabı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağla Büyükakçay Maria Sharapova Bülent Serttaş İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

b. kara:

sen ne hakla bi insanı küçümsemeye çalışırsın ki? adamın zevkidir izler, yıllardır sanat dünyasında hala barınıyorsa haketmiş demektir. asıl sharapova bülent serttaş''ın kendisini izlemesini hakedicek bişey yapmış mı ? :)

27
8
yanıtYanıtla
recep:

kıro ;D

6
2
yanıtYanıtla
mefreze:

size ne kardeşim millet istediği yere gidip istediği şekilde parasını harcar adam boğazınızı sıkarak mı para kazanıyor çıkarıyor şarkısını kazanıyor parasını

5
0
yanıtYanıtla
GÖLGE:

BEN ONUN HASTASIYIM /BÜLENT SERTTAŞIN HAYIRDIR SİZ KİME NE YORUMDA BULUNUYORSUNUZ KLAVYE DELİKANLILARI SİZİ

1
4
yanıtYanıtla
Volkan açikgoz:

Adam izler izler size ne yahu

4
1
yanıtYanıtla
ABUZERİN OĞLU HACI ABUZER:

ŞARAP GİBİ KADIN BU ŞARAPOVA. . . BÜLENTTE SİRKE GİBİ

2
0
yanıtYanıtla
Fark:

Bismillah bismilah cok korktum cocugun olsa sevilmez

0
2
yanıtYanıtla
ADIM FERİDE:

ŞARAP GİBİ AVRAT

1
1
yanıtYanıtla
MALATYA:

BİZİM TÜRK TÜRKÜCÜ ŞARKICILAR ( YARIDAN ÇOK FAZLASI) KENDİNİ NE KADAR AŞAĞILIK GÖRÜRMÜŞ BURADADA Bİ KONSER VERSELER HAVALARINDA GEÇİLMEZ BİZİ ADAM YERİNE BİLE KOYMAZLAR AH BİLO WAH BİLOO SANAMI YAZIK BİZEMİ YAZIK KARAR VEREMEDİM

1
0
yanıtYanıtla
HASTASIYIZ DEDE:

HADİ CANIM

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title