Haberler

'Bu Tarz Benim' Yarışmasında Gözyaşları Sel Oldu

Güncelleme:

Yarışmacılardan Tuğçe Ergişi, "Annem ile tanışma hikayem var" deyip yaşadıklarını anlatınca stüdyoda gözyaşları sel oldu.

Bu Tarz Benim yarışmacılarından Tuğçe Ergişi isimli yarışmacı, annesi ile tanışma hikayesi olduğunu söyleyince herkesi şaşırttı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Jürinin sorusu üzerine konuşan Tuğçe Ergişi; "Annem ve babam ben 4 yaşımdayken ayrıldı. Aradan yıllar geçtikten sonra anneannem beni annemle tanıştırdı. O günden beri beraber yaşıyoruz. İnsanların annesiyle tanışma hikayesi olur mu? Benim var" dedi. Daha sonra bir süre ağlayan Tuğçe Ergişi, annesinin kanser hastalığına yakalandığını ve kendisi için daha zor dönemin başladığını söyledi. Tuğçe Ergişi; "Daha sonra 18 yaşımdayken annemin kanser olduğunu öğrendim. İşsiz kaldım. Şapka sattım, pazarda mal sattım. Annem hastalanınca ona ben bakmak zorunda kaldım" dedi.

NUR YERLİTAŞ SAHİP ÇIKTI

Tuğçe Ergişi'nin hayat hikayesi stüdyodaki herkesi gözyaşına boğdu. Tuğçe'yi dinlerken gözyaşlarına hakim olamayan Nur Yerlitaş, genç kızı teselli etmek için yanına çağırdı. Tuğçe'ye sarılan Nur Yerlitaş; "Ben annesiz kalmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Ben annemi kaybedince çok acı çektim. Senin annenin iyileşmesi için de elimden geleni yapacağım. İyi bir hastanede tedavi olması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nur Yerlitaş Tuğçe Ergişi Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

insan:

hepsi birer oyuncu, yerlitaş da hocaları

12
1
yanıtYanıtla
Adınız Yazınsılagenc:

bunlar sosyete dilencisi reklam kokan hareketler bunlar bizim de babamızı bir ay önce kaybettik ama kimseden dilenmedik.

5
0
yanıtYanıtla
para için:

Eskiden tutti frutti diye kırmızı noktalı bir program vardı, kadınlar çıkar piyao müziği eşliğinde soyunurlardı, bu tar benim programı benzer bir program çıktığında tüm abazalar ellerinin biri sürekli komanda gözlerinde ekranda izliyorlar. Topluma değer olarak kattıkları hiç bir şey yok. Yalan hikayelerle yarışma ödülünü kazanmak için her şey mübah programlardan bir tanesi. Yarışmacıların hepsi juri üyeleri dahil birbirinden itici boş

5
0
yanıtYanıtla
hasan:

Gerçekten çok doğru teşhis bu programı izlediğimden beri zurafa sokağı unuttum, bu tür programların çoğalmasını ve daha cesur davranmalarını bekliyorum.

yanıt0
yanıt0
sıla genc:

bunlarda sosyete dilenci oldular hic inandırıcı degil bukadar insan kendini rezil etmez herşey reyding para para birde reklam .

4
0
yanıtYanıtla
hakan:

kamera görünce son moda ya ağlamak yada soyunmak oldu. .

2
0
yanıtYanıtla
mustafa:

ne kadar yalan işlerle uğraşıyorsunuz sizin hiç ALLAH korkunuz yokmu terbiyesizlik diz boyu müslüman bir insanın yapmayacağı işleri yapıyorsunuz karışıklık yaşayan ülkelerin başına ne geliyorsa bu yüzden geliyor ahlaksızlık diz boyu rtük nasıl onay veriyor bunlara

2
0
yanıtYanıtla
selen:

Size katılmıyorum, modern bir ülkede olması gereken şeyler insanlar oldukları gibi içten davranıyorlar. Ayrıca çok güzel kıyayetler giyiniyorlar sizin gibi akp ler anlamaz

yanıt0
yanıt0
mustafa:

SELEN modern ülke olmak için müslümanlıktanmı çıkmak gerekiyor ben AKP li flandan değilim ayrıca nefret ediyorum onlardan çünkü onlar gerçekçi değiller

yanıt0
yanıt0
kartal:

AHLAKSIZLAR. TÜRK AİLE YAPISINI ZEHİRLİYORLAR UTANMAZLAR.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title