Haberler

'Bu Tarz Benim'de Yarışmacı Önce Ağladı Sonra Göbek Attı

Güncelleme:

Yarışmanın iddialı ismi Tuğçe Ergişi, sahneye çıktığı ilk anlarda aldığı olumsuz yorumlara fazla dayanamadı ve ağlamaya başladı. Daha sonra ise göbek atmaya başladı.

'Bu Tarz Benim'in dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Bu Tarz Benim'in en iddialı yarışmacılarından olan Tuğçe Ergişi sahneye çıktığı ilk anlarda aldığı olumsuz yorumlara fazla dayanamadı ve ağlamaya başladı.

ÖNCE AĞLADI SONRA GÖBEK ATTI

Bu Tarz Benim'in her bölümünde gözyaşlarına hakim olamayan Tuğçe Ergişi, jüri yorumlarının ardından çalınan müzikle bir anda göbek atmaya başladı. Tuğçe Ergişi'nin bir an ağlayıp bir an göbek atan bu değişken tavrı izleyenleri şaşırttı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğçe Ergişi Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

Ünal karaMobil-IOS:

Bizim kizlar artik para icin hersey yapiolar yani kisacasi para icin maymun oluyolar

21
4
yanıtYanıtla
NeseMobil-IOS:

Bu kiza acayip sekilde gicik oluyorum yarisma basladigindan beri agliyor hep yalan??

15
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

bunlar alışmış be yüzsüzlüğe ağlarlar, oynarlar buda her magazin sayfasında var ağlıyor konuşması bile yapmacık.

12
1
yanıtYanıtla
harbidenMobil-ANDROID:

bu yarismayi hala yayinliyorsa sozum yok turkiye ve hala haber gibi sunuyorsunuz utanmadan...

8
3
yanıtYanıtla
azeri kizmobilWeb@haberler.com:

Iyide ama bu aglama programi deyilki,lütven artik tarzinizi gösterin

10
1
yanıtYanıtla
koyun koçkatımı:

Daha iyi meleyip, daha çok süt verelim diye yapılan yüzlerce programdan sadece biri.

9
1
yanıtYanıtla
MELISA58:

GICIK

8
0
yanıtYanıtla
sewinç:

umarım bu kız alır parayı. . tek halktan olan kız tugce. . ne güzellik yarş. nede dizide oynamış. .

0
8
yanıtYanıtla
güneş:

Bu bir tarz yarışması değil, çok kalitesiz sinir bozucu, kavgacı kişiler. Tarz olsalar ne olacak insanlık, kültür, karakter ve seviye yok. Bu program amacının dışında. Oraya çıkan kişiler güzellikleri, giyimleri dışında hanım hanımcık, kültürlü olmalılar. Nur Bozar ayrılmakla iyi yaptı onu kınamamak gerekir. Hele Özlem tam bir şaklaban utanmaz, sıkılmaz, arlanmaz. Juri ona hakaret ediyor o sırıtıyor. Çok seviyesiz bir program. Birkaç kez bir kaç dakika gördüm tahammül edemedim, tamamen izlenmez insan sinir hastası olur gerçekten. Onlar kimki birbirlerini eleştirmek yerine hakaret ediyorlar?Ben Ayşegül gibi giyinsem ben olmam, Ayşegül olurum, o beni beğenir beğenmez, herkes aynı düşünce de ve tarzda olsa heryerde İvana Sert, Nur Yerlitaş görürüz öyle değil mi?Eleştiride saygı çerçevesinde olmalı, kendilerini küçük duruma düşürmemeliler. Orası komedi sahnesine döndü maalesef. tarz olsalar ne olur, olmasalar ne olur?

8
0
yanıtYanıtla
Melike G.:

Bu kadar kolay ağlayan birini görmedim. . Hiç inandırıcı değil. . Kızın her hali poz. . Kendini kontrol edemiyorsan ekranda işin ne. ?

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title