Haberler

Bu Tarz Benim'de Yine Gözyaşları Sel Oldu

Güncelleme:

Bu Tarz Benim yarışmasında duygu dolu anlar yaşandı. Tuğçe Ergişi gözyaşlarına hakim olamazken, Nur Yerlitaş da hüzünlendi.

Ekranların en tarz programı 'Bu Tarz Benim' hafta içi her gün Show TV'de izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

DUYGUSAL DAKİKALAR YAŞANDI

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim'in geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde, duygusal dakikalar yaşandı. Bu Tarz Benim'in güzel yarışmacısı Tuğçe Ergişi, uzun zamandır görüşmediği babasıyla barışması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Stüdyoda yaşanan bu anlar, hem Nur Yerlitaş'a hem de ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nur Yerlitaş Tuğçe Ergişi Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

irfan:

Bunlarında ağlamaları ayrı bi iğrenç, gülmeleri ayrı bi iğrenç arkadaş.

18
0
yanıtYanıtla
saçmalıkMobil-ANDROID:

böyle seviyesiz kalitesiz aynı zamanda tamamen yapmacık saçma sapan bi program.bunu zileyip zaman kaybetceğine git kemal sunal filmi izle daha iyi

13
1
yanıtYanıtla
JALE MORALI:

HABER YAPMAYIN BE KARDEŞİM, BU TÜR OLAYLARI. MİLLETİN DERDİ ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ, BİR YANDA MADENLER, BİR YANDA ŞEHİTLER.

12
2
yanıtYanıtla
Müge uysal:

Bunların boyasız halleri nasıl acaba ?. . .

10
0
yanıtYanıtla
ali veli konya:

tuğçe ile konuştum, kızkardeşi kocaya kaçmış. babasıda yaptığı bumbar dolmasını beğenmeyince kız dayanamamış kendi söyledi bana

8
0
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

burada aglayanlar programlari karistirdi galiba..gidip realite showa cikin..bu ne ya reyting avi: gozyasi

2
5
yanıtYanıtla
Ayse:

Bu kiz cik sinsi ve kiskanc biri, acitasyon yaparak puan almak istiyor. Kuliste ne düzenler cevirdi.

4
3
yanıtYanıtla
sinirlimobilWeb@haberler.com:

Baska isiniz gucunuz yokmu ya ne yavsak bi ulke olduk anlamadim ekranlara bak coluga cocuga yeni nesile bu sarlatanlarmi ornek olcak allah cezanizi versin bıktık artik milletin ne skntlari var savas var açlık var zulüm var kan dokuluyo bu alrda.cikmislar yok etegimin boyu yok gogsumun dekoltesi yok suratimin bi kilo boyasi yerin dibine girin insallah avtupa.ozentisi soytarilar

3
2
yanıtYanıtla
hülya:

ulan ülke kan ağlıyor bu akp programları millete ne aşılıyor hiç düşündünüzmü?

1
3
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

dunyaya aglamaya gelmis milletiz

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title