Haberler

Bu Filmde Aşkı Tam 12'den Vuracaksınız!

Romantik komedi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği 'Beni Unutma' isimli sinema filminin çekimleri, 9 Temmuz'da İstanbul'da başladı. Senaryosunu Burak Göral'ın yazdığı filmin başrollerini; Mert Fırat, Açelya Yılhan, Tuba Ünsal, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan ve Kenan Ece paylaşıyor.

GÜMBÜR GÜMBÜR AŞK

Burak Göral film için, "İnsanları sarsacak gümbür gümbür bir aşk filmi" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı filmler vardır o kadar çok etkiler ki, seyrettikten sonra sevdiklerine sarılmak istersin. Bu da öyle bir film! 'Love Story' gibi! Bu filmde aşkı tam 12'den vuracaksınız!"

İLK DEFA KONUŞUYOR

Filmin yakışıklı başrol oyuncusu Mert Fırat da hikayeye çok güveniyor. 'Başka Dilde Aşk'ta işitme engelli bir adamı canlandıran, 'Atlıkarınca'da ise tacizci bir babayı oynayan Fırat, bu filmde bir aşk adamı olarak izleyici karşısına çıkacak. Filmde 'Sinan' isminde bilişim sektöründe çalışan bir karakteri canlandıran Fırat, "İlk defa konuşan, kimseyi taciz etmeyen bir adamı oynayacağım için ayrıca mutluyum" dedi. Filmde 'Sinan' karakterinin evlilik aşamasında terk ettiği sevgilisi 'Ebru'yu canlandıran Ünsal da sette olmaktan mutluluk duyduğunu şu sözlerle anlattı: "Gözüm 'Sinan'ın büyük aşk yaşadığı 'Olcay' karakterinde kaldı. Ama kendi karakterimi de sevdim. Allah herkese Mert gibi partner versin kendisinden çok şey öğreniyorum. Şahane bir oyuncu!"

ANNELİK VE KIZIM SARE SORULMASIN!

atv'de yayınlanan 'Tövbeler Tövbesi' isimli dizide başrolde yer alan Ünsal, film setinde kendisine kızı Sare hakkında soru sorulmasına sinirlendi. Ünsal şöyle konuştu: "Çok güzel bir iş yapıyorken konunun dönüp dolaşıp anneliğime ve kızıma gelmesine anlam veremiyorum. Çocuğun, benim hayatımda çok fazla bir şey değiştirmemesi için uğraşıyorum. Her gittiğim yere, setlere götürüyorum. İşimi yapmaya devam ediyorum!"

Sabah : http: //www. sabah. com. tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title