Haberler

Brezilyalı şarkıcı Anitta'nın anüsüne dövme yaptırırken çekilen görüntüleri internete sızdı

Güncelleme:

Brezilyalı şarkıcı Anitta'nın anüsüne dövme yaptırdığı sırada çekilen videoya ait ekran görüntüleri internete sızdı. Aşırı müstehcen görüntüler sonrası şarkıcının hayranları, şaşkınlık yaşadı.

Ünlü kadınların hayranlarına cinsel içerikli video ve fotoğraf sattıkları internet sitesi OnlyFans, Brezilyalı şarkıcı Anitta'nın anüsüne dövme yaptırdığı sırada çekilen videoya ait ekran görüntülerini yayınladı.

"DÖVMEMİ TEKRAR YAPTIRIYORDUM"

Kolombiyalı şarkıcı J Balvin ile yaptığı düeti 545 milyon kişi tarafından izlenen ve kısa sürede adını dünyaya duyuran Anitta'nın sızan görüntüleri sonrası hayranları şoke oldu. Olay yaratan görüntüler sonrası konuşan şarkıcı, görüntülerin başka bir anlamı olmadığını belirterek, "Dövmemi tekrar yaptırıyordum.'' dedi.

Brezilya şarkıcı Anitta'nın anüsüne yaptırdığı dövme görüntüleri internete sızdı

OLAYIN DETAYINI ANLATMAK İÇİN PARA İSTEDİ

Açıklamasında ayrıca şakayla karışık dövme yaptırmak isteyenleri de uyaran Brezilyalı şarkıcı hayranlarına, "Tüm hikayeyi öğrenmek istiyorsanız, bunun için para vermek zorundasınız." dedi.

Instagram'da 51 milyon takipçiye sahip Anitta, OnlyFans'ta iki hafta öce hesap açmış, 55 paylaşım yapmıştı. Şarkıcı her paylaşımı için hayranlarından 4.99 dolar alıyor.

Brezilya şarkıcı Anitta'nın anüsüne yaptırdığı dövme görüntüleri internete sızdı

Brezilya şarkıcı Anitta'nın anüsüne yaptırdığı dövme görüntüleri internete sızdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (52)

Mustafa:

Bunlarda hiç utanma yok.şuda bir gerçek,Türkiyede %98 müslüman dediğimiz ülkemizde tiktok denilen birşey var,kadını-erkeği hepsi kendisini oralarda 7 buçuk milyar insana sunuyo zaten.şimdi kalkıpta bu gâvura laf etmeye hakkımız yok.biz içerimizdekine terbiye veremiyoruzki dışarıya karışalım.

54
8
yanıtYanıtla
Merve:

Kimsenin buna karışma hakkı yoktur. İstediği yere yapabilir. Kimseyi de ilgilendirmez. Ya tabii ki dövmeci kadın olsa daha iyi olurdu. Erkeğin yüz ifadesi hiç de çekilebilir değil

11
38
yanıtYanıtla
Merveye cevap:

Sen ahmak misin?

yanıt14
yanıt4
serve:

istediği cinsiyete yaptırabilir, kimsenin yorum yapma hakkı yoktur. erkeğin yüz ifadesi erkeği ve anittayı ilgilendirir. Merveye ne.

yanıt8
yanıt3
M.ağaoğlu:

Orada ne işi var adamın? nerelere girmiş amaç ne neden orası neden , böyle bı akım başlatmak için yapılmış haber tu size.

yanıt0
yanıt1
pitbull:

kimsenin görmediğini nerden çıkarıyosun belki en çok gözükmesini istediği yere yaptırıyor karışamazsınız

19
19
yanıtYanıtla
semra:

iğrenç bir görüntü tek kelimeyle Allah belanı versin

33
5
yanıtYanıtla
Nezhat amasyalı:

Dövmeci tüm detaylara hakim

33
4
yanıtYanıtla
cumhur:

Dövmeci Namlunun ağzında

35
2
yanıtYanıtla
Abidin:

Dövmeci de ne mide var. Hiç mi iğrenmedin loo?

25
9
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title