Haberler

Boş Teneke Bizi Rezil Etti!

Güncelleme:

Mustafa Altıoklar, yaptığı afişlerle Hollywood'da adından söz ettiren Emrah Yücel'i Twitter'da hırsızlıkla suçladı.

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, yaptığı afişlerle Hollywood'da adından söz ettiren Emrah Yücel'i Twitter'da hırsızlıkla suçladı. Her şey gazeteci Oray Eğin'in; Elif Şafak'ın son kitabının kapağını tasarlayan Uğurcan Ataoğlu'nun bir röportajını 'Hırsızın pişkinliği' şeklinde yorumlamasıyla başladı. Ardından yönetmen Mustafa Altıoklar, yine Twitter'da Eğin'e şöyle yazdı: "Bir hırsızlık vakası da benden sana... Emrah Yücel denen boş tenekenin marifeti... Rezil olduk Kore'de. Biri Kore'de yanıma geldi; 'Siz napıyorsunuz?' deyip orijinal afişleri gösterince yerin dibine girdik. Afişleri kaldırttım."

AFİŞLERİ GÖSTERDİ

Altıoklar, yazısıyla birlikte 'Beyza'nın Kadınları' filmiyle 'Spartan' isimli filmin afişlerinin fotoğraflarını da yayınladı. Oray Eğin de bu sözler üzerine "O bir de 'Hollywood filmlerine afiş yaptım' diyor ya; hepsi deneme afişi, hiçbiri final afişi değil, resmen kullanılmamış" diye yazdı. Mustafa Altıoklar bu kez de 'Güneşi Gördüm' ile 'Güneşin Gözyaşları' filmlerinin benzer afişlerini yayınladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mustafa Altıoklar Hollywood Oray Eğin Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title