Haberler

Bölgede bulunan Haluk Levent'ten Adana depremi paylaşımı: Umarım can kaybı yoktur

Güncelleme:

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen Adana bu sabah bir kez daha sallandı. Kozan'da saat 08.44'te 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 6 Şubat'tan bu yana bölgede bulunan Haluk Levent de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "5.5 büyüklüğünde depreme uyandık az önce. Umarım bir kayıp yoktur" dedi.

Türkiye 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin acısını unutmadan Adana'dan gelen deprem haberiyle bir kez daha sarsıldı. Herhangi bir yıkımın olmaması rahat bir nefes aldırırken, depremin ilk gününden bu yana bölgede olan Haluk Levent sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 11,27 kilometre derinlikte olduğu aktarıldı. Deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde paniğe neden oldu. Vatandaşlar evlerinden ve işyerlerinden kendilerini sokağa attı.

Bölgede bulunan Haluk Levent'ten Adana depremi paylaşımı

"DEPREME UYANDIK AZ ÖNCE"

6 Şubat depremlerinde bölgeye gidip depremzedelere yardımcı olan ve hala deprem bölgesinde faaliyetlerine devam eden Haluk Levent, sosyal medyada hesabından yaşanan depremi "5.5 büyüklüğünde depreme uyandık az önce. Umarım bir kayıp yoktur. Kozan- Adana" diyerek takipçilerine duyurdu.

Bölgede bulunan Haluk Levent'ten Adana depremi paylaşımı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Haluk Levent Sosyal Medya Deprem Adana Kozan Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

Haluk Levent hala yardım etmek için uğraş veriyor onun tırnağının ucu kadar faydasız insanların acımasızca eleştirdiği bu zatın yaptıkları takdire şayandır hala iyi niyetini kaybetmemiş ne mutlu ona, onun gibilere

60
10
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen ama onun bu tutumu magdura egilmesi fikri ve zihni karanlik bir kesimi nedense rahatsiz ediyor bilhassa sosyal medyada sanki birilerine bir seylere karsiymis gibi lanse ediliyor algi yaratilmaya calisiliyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title