Haberler

Tuğba Ekinci'nin "Bilimsel değil" diyerek yaptığı deprem paylaşımı, alay konusu oldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci olası İstanbul depremiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Uzmanların uyarı üstüne uyarı geçtiği depremi hislerine güvenerek olmayacağını ileri süren Ekinci, alay konusu oldu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem sonrası uzmanlar İstanbul için de art arda uyarı geçiyor. Olası İstanbul depremi için kent halkı bir taraftan tedbir almaya başlarken, konuyla ilgili bazı paylaşımlar gündeme geliyor.

"BİLİMSEL DEĞİL" DİYEREK PAYLAŞTI

Uzman isimlerin aksine "Bilimsel değil, sadece hisler" diyerek paylaşım yapan Tuğba Ekinci, İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacağını söyledi. "Bu da benim görüşüm" diyen Ekinci, bu açıklamasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

'Bilimsel değil' diyen Tuğba Ekinci'nin İstanbul depremi paylaşımı alay konusu oldu

TEPKİ YAĞDI

Ekinci'nin paylaşımına tepki yağarken, "Eğer bir gün benim düşüncelerim bilimle ters düşerse beni seçin", "Deniz Akkaya ve Tuğba ekinci sınır dışı edilsin burada kaldıkça saçmalıyorlar. "Bilime meydan okuyor", "Cehaletin dibine gel" tarzında yorumlar yapıldı.

'Bilimsel değil' diyen Tuğba Ekinci'nin İstanbul depremi paylaşımı alay konusu oldu

Tuğba Ekinci'nin 'Bilimsel değil' diyerek yaptığı deprem paylaşımı alay konusu oldu

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Tuğba Ekinci İstanbul Deprem Ekinci Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

hasan şahin:

aptala malum olurmuş.:))

133
15
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

ÜNLÜ DERKEN KİM O?????????????

126
9
yanıtYanıtla
Hayri :

Bi tane hilal cebeci mi öle biri vardı butun sermayeyi tuketince anormal videolar çekmişti saçma sapan aylarca bu da o hesap zıp zıp zıplıyo yeterki haber olayım kaybedecek bir şeyi kalmayanlar her şey yapar

85
10
yanıtYanıtla
berk Vural:

Arkadaşlar bende katılıyorum deprem malasef hep doğuyu guneyi vuracak İstanbul için daha çok çok erken

12
62
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Gece 4.17 de buyuk bir patlama sesi ve ışık belirdiginde,yağmur ve kar yagarken .Uykunun en derin yerinde,hiç beklemediğin anda. Yer kabuğu Gondol gibi sağlandığında, tepene ,kolonlar ,duvarlar ve tavan, parça parça olduğunda , altındaki yer kaydığında artık çok geç . Allah vermesin.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title