Haberler

Bilge Öztürk'ten Tarkan'ın Evlilik Haberine İlginç Yorum

Güncelleme:

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk, "Tarkan evleniyor, ne diyorsunuz?" sorusuna, "Evleneceğini sanmam!" yanıtını verdi.

Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk, "Tarkan evleniyor, ne diyorsunuz?" sorusuna bu ilginç yanıtı verdi.

TARKAN ve SEVGİLİSİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Tarkan, yeni yıla aşkla girdi. Megastar'ın bir süredir Almanya'da yaşayan Pınar Dilek ile birlikte olduğu, hatta sevgilisiyle evleneceğine dair iddialar ortaya atıldı. 30 yaşındaki Dilek'in annesi Elazığlı, babası ise Urfalı.

"DOĞRU OLMAZ"

Tarkan'ın en uzun soluklu ilişkisini yaşadığı avukat Bilge Öztürk'e "Bu evlilik için ne düşünüyorsunuz?" diye sorduk. Öztürk, önce "Evleneceğini sanmam!" dedi, ardından "Ayrılalı sekiz yıl oldu, konuşmam doğru olmaz" diye devam etti.

"KÖTÜ AYRILMADIK"

Bilge Öztürk, Tarkan'ın evlilik haberlerini duymadığını, sekiz yıldır da Megastar'la görüşmediğini ama iyi ayrıldıklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bilge Öztürk Almanya Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

merttMobil-ANDROID:

sanatçılarda ewlilik görmedim,kimin eli kimin cebinde anlayan anladi

34
1
yanıtYanıtla
Mrx-cccMobil-IOS:

BİZ EVLİLİGE VE HERTURLU BAGLİLİGA KARSİYİZ ccc hepimiz bahceliyiz hepimiz tarkaniz

1
30
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

YANİ GÖKKUŞAĞINDAN DEMEK İSTEMİŞ HAHHAHHAAA

14
10
yanıtYanıtla
tibetli:

çok sevgililik yaşamış olanlar bu dünyada dikiş tutturamıyor. Kadın-Erkek farketmez. Aile olmaz bunlar.

17
2
yanıtYanıtla
Leo:

Avukat davayı incelemiş, tezini sunmuş.

15
3
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki besili ak tosunu:

yaavvv kızda guven uyandırmamış tarkan abii baaa. . kız çok kasın konuşmus yaavvv. . bir bıldığı var damak kı. . tarkan abı ayran gonullu mu yaavvv. . .

7
7
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

avukat bilgenin eski sevgilisi tarkan desek daha doğru olur. MİAMİ deki sevgili ne oldu tarkanın birde ona sorun net cevap verir

9
3
yanıtYanıtla
memo:

hdp. li tarkan adamdır

2
2
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

dede olucak nerdeyse

1
1
yanıtYanıtla
cosmos:

bu herif yabancı ülkede plavdan yerken yakalanmamışmıydı gam gamlarla birlikte)))))))) pilavdan yiyor demek her iki cins var

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title