Haberler

Lüks plaj partisine katılan Derin Talu, giydiği bikiniyle dikkat çekti

Güncelleme:

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, Bodrum'da katıldığı bir beach partide bikinisiyle tüm dikkatleri çekti. Partiden kareleri sosyal medya hesabında paylaşan Talu, çok sayıda beğeni aldı.

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü sunucu Defne Samyeli'nin kızı olan Derin Talu, annesini küplere bindirecek bir paylaşımda bulunmuştu.

"SEN YAPMA BARİ"

Yataktaki o anları paylaşan Talu'ya"Sen yapma bari" şeklinde yorum gelmişti. Derin Talu'nun yeni paylaşımı da dikkat çekti. Instagram'dan yaptığı paylaşımla takipçilerinin beğenisine sundu.

Bikinisiyle Beach Partide!

PAYLAŞIMLARI YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Bodrum'da tatil yapan Derin Talu, katıldığı partide bikinili pozlarıyla yeniden olay oldu. Talu'nun paylaşımı binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bikinisiyle Beach Partide!

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Defne Samyeli Derin Talu Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

ruhsuzadam:

millet ac ac

10
3
yanıtYanıtla
Adem aln:

Bu partiye gidenler bu ulkede ne ise yarar acaba,bunu niye haber olarak verirler ki,bunlar bizi ilgilendirmez, bos insanlar

11
0
yanıtYanıtla
ebru coşkun :

bu kadın ne kadar iri böyle. modele değil basketcilere benziyor

8
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu ana kizin belirli bir isi gücü calistiklari falan yok ama reklama eglenceye kiyafete para bol herhalde yeterince altin yumurtlayan kazlari var

8
0
yanıtYanıtla
Great Work:

Küçük çocuk.

2
5
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Annesi küplere niye binsin kizi annesinin yolunda yürüyor anasına bak kızını al

4
1
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

sansli dogmak bu mu?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title