Haberler

Beren Gökyıldız'a "Kilo ver" dediği için tepki çeken İbrahim Tatlıses isyan etti: Bu kadar basitsiniz

Güncelleme:

"Yeşil Vadi'nin Kızı dizisini izleyen İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'a uyarıda bulunarak "5-6 kilo vermesi gerek kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek" dedi. Sözlerinden dolayı tepki çeken Tatlıses, sosyal medya hesabından sitem ederek "Ben içimden geçen güzellikleri yazdım sizler de içinizden geçen çirkinlikleri yazdınız bu kadar basitsiniz" dedi.

Zaman zamana gündeme dair yaptığı yorumlar adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'ı kilo vermesi konusunda uyardığı için tepki çekti. Gelen eleştirin ardından isyan eden Tatlıses, "Bu kadar basitsiniz" diyerek sitem etti.

"BEN GÜZELLİKLERİ YAZDIM, SİZ İÇİNİZDEKİ KÖTÜLÜKLERİ"

Sözlerinden dolayı sunucu Serap Paköz başta olmak üzere birçok kişinin tepkisini çeken Tatlıses, yeni bir paylaşım yaparak sitem etti. Gökyıldız'ı iyi niyetle uyardığını söyleyen Tatlıses, "Allah aşkına bu yazıda ne var, aramak istersen çok şey var. Ben içimden geçen güzellikleri yazdım sizler de içinizden geçen çirkinlikleri yazdınız bu kadar basitsiniz" dedi.

Beren Gökyıldız'a 'Kilo ver' dediği için tepki çeken İbrahim Tatlıses isyan etti: Bu kadar basitsiniz

NE DEMİŞTİ?

Tatlıses genç oyuncu için "Yeşil vadinin kızının 5/6 kilo vermesi gerek kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Beren Gökyıldız'a 'Kilo ver' dediği için tepki çeken İbrahim Tatlıses isyan etti: Bu kadar basitsiniz

Beren Gökyıldız'a 'Kilo ver' dediği için tepki çeken İbrahim Tatlıses isyan etti: Bu kadar basitsiniz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Beren Gökyıldız Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

aristoteles:

Kadinlara yaptıklarıyla anılan bir adamın bir kıza dogru söyler söylemedini bekleyemezsiniz

91
16
yanıtYanıtla
ferfer:

iyide sen mükemmelmisinki herkese akıl veriyon sende mesela şu şiveni bırak kibar konuş desek ???

36
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title