Haberler

Benim Adım Gültepe'de Flaş Gelişme

Güncelleme:

Seyirci tarafından sevilen ama ekrana veda etmek zorunda kalan dizi, tepkiler sonucu ekrana geri dönmüştü. Ancak reytingler artmayınca dizi tekrar final kararı aldı.

Kanal D'nin seyirci tarafından sevilen ancak kanal yönetiminin hatalarından dolayı ekrana veda etmek zorunda kalan dizisi Benim Adım Gültepe'de sürpriz final kararı. Kanal D'nin yeni sezondaki en iddialı yapımı olan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozloğlu, İlker Kızmaz'ın rol aldığı Benim Adım Gültepe'nin ekran süreci adeta yılan hikayesine dönmüştü. Kanal D'de 5 bölüm ekrana gelen dizi daha sonra ekrana ara vermiş ancak seyircinin tepkisiyle yeniden eski gününe dönmüştü.

YENİDEN FİNAL KARARI ALDI

Ara vermeden önce reytingte yükselişe geçen dizi, bir haftalık aradan sonra ise düşüş yaşamıştı. Kanal D yönetimi ise diziyi 7. bölümünden sonra yayından kaldırmıştı. Ancak diziden sürpriz bir haber geldi. Kanal D, Benim Adım Gültepe'ye final yaptırma kararı aldı. Dizinin final bölümü ise 3 Kasım Pazartesi akşamı 23.15'de ekrana gelecek. Benim Adım Gültepe'nin son bölümünde sürpriz gelişmeler olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Benim Adım Gültepe İlker Kızmaz Ayça Bingöl Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

efe:

çok güzel bir dizıydı bıttıgıne uzuldum

20
1
yanıtYanıtla
metin multluMobil-ANDROID:

böyle izlenen dizileri kaldırın ama izlenmeyenleri izletmek icin zorla tekrar tekrar gözümüze sokan kanallara inat yayindan kaldirmamaniz sahip cikmaliydiniz...

20
1
yanıtYanıtla
aytek:

on numara güzel bir diziydi yazık olmuş. arkadan oyunlar entrikalar çukur kazmalar dedikodular birbirini aldatmalar olmayınca böyle kaldırılır. başka bir kanalda devam etmeli bence

18
1
yanıtYanıtla
İsa:

sabah akşam arka sokakları koyun siz. tekrar tekrar izlemek zorunda bırakıyosunuz insanları. ayrıca hemen final niye yapıyosunuz ki? önce gününü saatini değiştirmeyi deneseydiniz! bi çabalasaydınız. . .

18
1
yanıtYanıtla
mevsim:

beğenerek izlediğim bir diziydi . . üzüldüm.

17
1
yanıtYanıtla
destan .:

heeehhh baktıgımız bi o vardı onuda kaldırın kanal degiştirin dizi gayet tutarlı kanalda fazla dizi var

13
1
yanıtYanıtla
umut:

çok çok haklısınız baktığımız bir gültepe vardı onuda kaldırdılar na kadar saçma sapan dizi varsa reyting yapıyor nasıl hala anlamadım. .

yanıt0
yanıt0
erco:

devam etsin üzüldüm

11
2
yanıtYanıtla
Ayşegül Salur Şimşek:

Bence de kaldırılmasın.

9
3
yanıtYanıtla
IBRAHIM MEHTAPLI:

BU DIZI ILK DEFA IZMIRI ANLATIYORDU KALKMA SEBBI BUDUR NEDEN ISTANBULA TASIDI BU DIZI BENIZMIRLIYIM BU SEMTLERDE YASADIM BUNLAR GERCEK LERDIR AMA ENGÜZELI ARKADASLIK VE DOST OLMAK DIGER DIZILER GÖZ BOYAMA MANKENLER DOLU O YÜZDEN IZMIR FARKI O YÜZDEN KALKIYOR

10
2
yanıtYanıtla
umut:

çok çok haklısınız baktığımız bir gültepe vardı onuda kaldırdılar na kadar saçma sapan dizi varsa reyting yapıyor nasıl hala anlamadım. .

0
0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title