Haberler

Beni Affet'te Berat'tan Kemal'e Şok Teklif

Beni Affet, Yeni Bölümleri ile Hafta İçi 17.00'de Star'da.

Ana haber öncesi yayınlanan ve tutkuyla bağlı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen "Beni Affet" hafta içi her gün Star'da.

262.BÖLÜM

Osman Kozan'ın kurduğu oyunlar nedeniyle yeni işlerine bir türlü başlayamayan Feride ve Tunç, Kozanlara olanların hesap sorarlar. Feride ve Cüneyt, şirketlerinin çıkarları için yine karşı karşıya gelirler. Ancak Cüneyt'in babasının çevirdiği oyunlardan haberi yoktur. Öte yandan Tunç, Osman Kozan'ın oyunlarına karşılık vermek konusunda kararlıdır. Tunç'un büyük planı nedir?

Kemal, Bahar'dan boşanacağını söyleyen Berat'a inanmamaktadır. Bunu kanıtlamak isteyen Berat, Kemal'in gözleri önünde boşanma davasını açar. Ancak Bahar'dan o kadar kolay vazgeçmek istemeyen Berat, boşanma karşılığında Kemal'i zora sokacak bir teklifte bulunur. Diğer taraftan Sevgi'ye gizemli telefonlar gelmeye başlar.

Yayın Günü: 11 Aralık Salı Yayın Saati: 17.00 – Yeni Bölüm

Ankara'da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.

İnternette dinlenme rekorları kıran dizinin müziklerini Şevval Sam seslendiriyor.

Kaynak: Star / Magazin

Kemal Bahar Beni Affet Kozan Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title