Haberler

    40 yaşına basan oyuncu Begüm Kütük, hediye yerine bir derneğe bağış yapılmasını istedi

    Güncelleme:

    Yeni yaşını kutlayacak olan Begüm Kütük, kendisine hediye almak isteyen sevenlerinden Bir Dilek Tut Derneği'ne bağış yapmalarını istedi. Oyuncu bu düşüncesiyle takipçilerinden tam not aldı.

    Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Begüm Kütük 40 yaşına bastı. Oyuncu doğum gününde anlamlı bir projeye imza attı.

    "GÜNDEN GÜNE DAHA HASSAS VE DUYARLI OLDUM"

    Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu yıl hepimizin yaşadığı talihsizlikler, acılar, hastalıkla mücadele derken, günden güne daha hassas ve duyarlı biri oldum. Yaşamın sandığımız kadar uzun olmadığını ama paylaşacak onca güzelliğe yetecek ömrümüzün olduğunu anladım. Dostlarımdan hediye istemiyorum. 40. doğum günümü Bir Dilek Tut Derneği'ndeki çocukların dileklerine bağışlıyorum. Elif Nur'un en büyük hayali piyano sahibi olmak. Elif Nur'un hayaline katkı sağlamak için dilediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

    Begüm Kütük: Hediye yerine bağış yapın

    TAM NOT ALDI

    Begüm Kütük bu ince düşüncesiyle sevenlerinden tam not aldı. Bazı kullanıcılar Kütük için "Temiz yüreğin kaç cana umut oldu", "Ne kadar güzel kalplisiniz" ve "Duyarlılığınıza hayran oldum" gibi yorumlar yaptı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Sosyal Medya Tut Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    çılgınlar:

    valla siz işi biliyorsunuz parayıda hayatıda herşeyide milletin sırtından kazandığınız yetmiyor hayır hasenat vb. şeyleride milletin sırtına yükleyip kahraman oluyorsunuz. bu modada yayıldı . tabi suç size manyaklamasına hayranlık duyan ezik karakterlerde. hakediyorlar ayranları yok içmeyi ama sizin hertürlü uşaklığınıza amadeler

    17
    2
    yanıtYanıtla
    Çok bilmiş kız Aslı:

    UMARIM BENDE ONUN YAŞINA GELDİĞİMDE BÖYLE FİT OLURUM. ONUN İÇİN HERGÜN DÜZENLİ OLARAK DİREK DANSI YAPIYORUM VE SABAHLARI KOKOREÇ YİYORUM.

    5
    8
    yanıtYanıtla
    Ukala:

    Onun bu yaşa kadar yediği etli ve kabuklu şeylerdende yemen lazım

    yanıt6
    yanıt3
    hastayım olgun kadınlara:

    s

    2
    6
    yanıtYanıtla
    Çapkın kız Aslı:

    BENDE OOOOFFF.

    yanıt2
    yanıt3
    Bub:

    Soyadı gibi bu sefer kütüklük etmedi.

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Jug:

    Ha kütüük, ha düdük, ikisi de buna uyar.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    BRAVO VALLA:

    bizde sana hediye vermek için sıraya dizilmiştik.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title