Haberler

Bedirhan Gökçe Sivaslı Hayranlarıyla Buluştu

Bedirhan Gökçe, Sivas Belediyesi Buruciye Yaz Akşamları etkinlikleri çerçevesinde Sivaslı hayranlarıyla buluştu.

Bedirhan Gökçe, Sivas Belediyesi Buruciye Yaz Akşamları etkinlikleri çerçevesinde Sivaslı hayranlarıyla buluştu.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen konserde Bedirhan Gökçe, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla dinleyenleri coşturdu. Gökçe'nin okuduğu kaside ve ilahiler alandakilere duygu dolu anlar yaşattı. Konser sonrası Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, Bedirhan Gökçe'ye çiçek takdim etti. Demirok, yaptığı konuşmada, "Şehrimiz, hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum, gerçekten bizi mest etti. Allah sesini daima güçlü kılsın. Ayrıca, saz ekibine teşekkür ediyorum, birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Sanatçı Bedirhan Gökçe ise, Sivas'ta ilk Ramazan'ı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Hep Ramazan'dan önce Buruciye Yaz Akşamları'nda sizlerle beraber oluyorduk. Bu kalabalık sözün bittiği yerdir. Ben ne zaman Sivas'a geldiysem, Sivas beni bağrına bastı. Allah'tan dileğim odur ki sizleri hiçbir zaman, hiçbir yerde utandırmasın." Bedirhan Gökçe, konser sonunda hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Konsere, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcıları Cafer Çongar, Hayri Köse ile vatandaşlar katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Bedirhan Gökçe Orhan Demirok Sivas Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title