Haberler

Başrol olduğu Aziz dizisi yayından kaldırılan Murat Yıldırım'dan imalı sözler: Senaryo kimsenin içine sinmedi

Güncelleme:

Murat Yıldırım'ın başrolü oynadığı Aziz dizisi yeni sezon öncesi yayından kaldırıldı. Eşinin doğumu için yurt dışında olan ve Türkiye'ye dönmek istemediği için ekibi zor durumda bıraktığı söylenen Yıldırım ise yaptığı paylaşımda "Senaryo kimsenin içine sinmedi. Atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir" dedi.

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış'ın başrollerde oynadığı Aziz dizisi haziran ayında sezon finali yaptı. Yeni bölümleriyle ikinci sezona başlayacağı düşünülen Aziz dizisi, kanal ve yapım şirketinin kararıyla yeni sezon öncesi yayından kaldırıldı. Dizinin final yapmasının ardından Yıldırım'dan da imalı bir paylaşım geldi.

28. BÖLÜMLE FİNAL YAPTI

28. bölümle final yapan dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Başrol olduğu dizisi apar topar yayından kaldırılan Murat Yıldırım'dan imalı paylaşım

MURAT YILDIRIM'DAN İMALI SÖZLER

Eşi Iman Elbani'nin doğumu nedeniyle bir süredir yurt dışında olan Murat Yıldırım'ın ekibe kesin bir dönüş tarihi vermediği ve herkesi zora soktuğu iddia edildi. Final haberinin duyurulmasının ardından imalı bir paylaşım yapan Murat Yıldırım, hakkındaki iddiayı da yalanlayarak "Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir" dedi.

Başrol olduğu dizisi apar topar yayından kaldırılan Murat Yıldırım'dan imalı paylaşım

Başrol olduğu Aziz dizisi yayından kaldırılan Murat Yıldırım'dan imalı sözler: Senaryo kimsenin içine sinmedi

Başrol olduğu Aziz dizisi yayından kaldırılan Murat Yıldırım'dan imalı sözler: Senaryo kimsenin içine sinmedi

Başrol olduğu Aziz dizisi yayından kaldırılan Murat Yıldırım'dan imalı sözler: Senaryo kimsenin içine sinmedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Murat Yıldırım Show Tv Aziz Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Reklam Fragman:

TR dizilerin hepsi çöp. bilerek mi kalitesiz içerik yapıylar nedir? sanki dizi iyiymiş gibi yıllarca devam ediyor. her bölüm 3-4 saat . dizi bildiğin çöp. zaman kaybı. inşallah bu sektör biter

49
8
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Bütün diziler yasaklanmalı daha çok Peygamber efendimizi anlatan belgeseller yayınlara konulmalı

23
22
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aslında sizin gibilerinin nefes alması yasaklanmalı...

yanıt3
yanıt0
corci:

o zaman rtük o kanalı kapatırdı.

yanıt2
yanıt1
TUĞBA ÖZYILMAZ:

ÇOKDA TIN .....

36
3
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Azizin karısı rolündeki ağlak suratlı oyuncu iyiden iyiye baymıştı artık seyirciyi. Kaliteli oyuncular vardı ama oyunculuğu çok kötü olan yeniler de vardı. TRT kaliteli dizi çekmiyor çünkü kurumda liyakatlı insanlar kalmadığı gibi siparişler de çok sansürlü oluyor.

15
2
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

güzel diziydi tarihi erken bitmesi iyiy olmadı

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title