Haberler

Barış Atay, Meclis'e giremediği için Türkiye'yi terk ettiği iddiasını yalanlandı

Güncelleme:

Seçimde meclise giremeyen oyuncu Barış Atay'ın doğduğu yer olan Almanya'ya yerleştiği ve orada tiyatro yapacağı iddia edildi. Ülkeyi terk ettiği konuşulan Atay, sosyal medya hesabından iddiayı yalanladı.

Türkiye İşçi Partisi'nden Antalya 2. sıra milletvekili adayı olan oyuncu Barış Atay'ın Meclis'e giremediği için ülkeyi terk ettiği ileri sürüldü. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atay, iddianın doğru olmadığını söyledi.

İDDİAYI YALANLADI

Seçimin ardından sessizliğe bürünen Barış Atay'ın Türkiye'yi terk ederek doğduğu yer olan Almanya'ya gittiği iddia edildi. Siyasete ara veren Barış Atay'ın Almanya'da tiyatro yapacağı da konuşulanlar arasındaydı. Türkiye'yi terk ettiği ileri sürülen Barış Atay, Twitter hesabından hakkında yapılan haberi yayınlayarak "Peki Barış Atay'ın bundan haberi var mı?" diyerek yalanladı.

Barış Atay, Meclis'e giremediği için Türkiye'yi terk ettiği iddiasını yalanlandı

TİYE ALDI

Barış Atay, daha sonra yeni bir paylaşım yaparak Türkiye'yi terk ettiği yönündeki iddiayı tiye aldı. Bir marketin önünden paylaşım yapan Atay, "Yine bir gün Almanya'da. (Barış Atay kılık değiştirmek için sakallarını kesip, saçını uzattı.)" ifadelerini kullandı.

Barış Atay, Meclis'e giremediği için Türkiye'yi terk ettiği iddiasını yalanlandı

Barış Atay, Meclis'e giremediği için Türkiye'yi terk ettiği iddiasını yalanlandı

Barış Atay, Meclis'e giremediği için Türkiye'yi terk ettiği iddiasını yalanlandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Barış Atay Türkiye Almanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

Hamdi Baba :

67 bin lira emekli maaşı. Eğer 3 dönem yapılmışsa 201 bin tl maaş. Ben hakkımı helal etmiyorum.

179
54
yanıtYanıtla
Kasarcı:

Kim len bu

15
8
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Ülkemize hakaretten başka iş yapmayıp , bu ülkenin garibanlarından toplanan vergileriyle oluşan hazinesinden ömür boyu maaş alan milletvekili...

13
10
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Sesini kesmiş konuşmaya devam edemiyor korkuyor :)

1
3
yanıtYanıtla
emre akkaya:

Bu teröristlere benim vergimle bakılıyor hakkımı helal etmiyorum

2
0
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

İstediği yere gidebilir sonuçta seçilememiş,seçim zamanı yine yapar çalışmasını yine seçilemez,çokta lazım değil aslında olmasa da olur

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title