Haberler

    Bakirelik İtirafı Sonrası Cüretkar Pozlar!

    Güncelleme:

    Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, ilginç açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda bakire olmadığını ifade eden Taşkın, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte o kareler...

    Geçtiğimiz aylarda yaptığı "Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım" açıklamasıyla çok konuşulan Merve Taşkın (24) gündemden düşmüyor.

    POZLARI OLAY OLDU

    Ünlü fenomen, vücut hatları belli olan fantezi iç çamaşırıyla pozlar verdi.

    Taşkın'ın pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.

    Merve Taşkın hakkında geçtiğimiz yıl Amsterdam'da bulunan seks müzesinde poz verdiği için müstehcenlik suçundan dava açılmıştı.

    MERVE TAŞKIN KİMDİR?

    Merve Taşkın, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Taşkın, bekaret üzerine yaptığı açıklamaları dikkat çekti. Twitter'da birçok kez TT olan Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Porto'yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

    Loris Karius ve Adem Ljajic gibi isimlerle anılan Merve Taşkın, Emre Mor'un mesajlarını mesajlarını paylaştı. Merve Taşkın, cesur pozlarını Onlyfans üzerinden paylaşıyor.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Merve Taşkın Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title