Haberler

Aysun Kayacı'nın Babası Olduğu Konuşulan Selahattin Altınöz Toprağa Verildi

Güncelleme:

Adana'nın Çukurova ilçesinde sokakta kurduğu çadırda tek başına yaşayan kimsesiz Selahattin Altınöz toprağa verildi. Altınöz'ün Aysun Kayacı'nın babası olduğu konuşuluyor.

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesindeki elektrik trafosunun yanına kurduğu çadırda yaşamını sürdüren ve çevredekilerin verdiği yemeklerle karnını doyuran Selahattin Altınöz, dün sabah saatlerinde kahvaltı getiren mahalle sakinlerince hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Altınöz'ün öldüğü anlaşıldı. Selahattin Altınöz'ün cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

ÖLDÜĞÜ YERE GETİRİLDİ

Bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan Selahattin Altınöz'ün cenazesini, komşuları ve eniştesi olduğunu söyleyen bir kişi, teslim aldı.Öldüğü çadırın bulunduğu sokağa getirilen Altınöz, burada helallik alınmasının ardından toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Selahattin Altınöz, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aysun Kayacı'nın Babası Olduğu Konuşulan Selahattin Altınöz Toprağa Verildi

"HERKES AYSUN KAYACI'NIN BABASI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR"

Ölen Selahattin Altınöz'ün yurt dışında hayatını sürdüren ünlü manken Aysun Kayacı'nın babası olduğu iddia edildi. Altınöz'ün yıllar önce de aynı iddia ile karşı karşıya kaldığı ve buna çok sinirlendiği öğrenildi. Çevredeki esnaftan berber Adem Tekinalp, "Dükkanımıza gelirdi tıraş ederdik, insani ilişkilerimiz vardı. Dışarıda yatıyordu. Komşular yemek verirdi. Herkes Aysun Kayacı'nın babası olduğunu söylüyor" dedi.

Aysun Kayacı'nın Babası Olduğu Konuşulan Selahattin Altınöz Toprağa Verildi

"İSMİNİ ÖLENE KADAR ÖĞRENMEMİŞTİK"

Selahattin Altınöz'ün komşularından Sibel Yılmaz ise "Selahattin Bey'i 'Gökmen' ismiyle bilirdik. İsmini ölene kadar öğrenmemiştik. Aysun Kayacı'nın babası olduğu daha önceki yıllarda da söylenmişti. Bizim de bilgimiz bu yöndeydi" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selahattin Altınöz Aysun Kayacı Çukurova Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Eda:

Babasi mi degil mi bilemem. Ama diyelim ki babasi... Babalik yapmadiysa evlatlik mi bekleyecek... Benimki de beni bebekken birakip gitmis, aramadi sormadi. Bir yudum su diye inlese tukururum. O derece... Aynini Ebru Gundes e de yaptilar, yok babasina bakmiyor yok bilmem ne. Su ara aynini Müge Anli ya da yapiyorlar, OK babasini arayip sormuyor felan filan. Kiz cocuklari icin baba figuru cok onemlidir. Babalik yapmayan kisiye adam da denmez baba da denmez. Erkekler ozellikle kiz cocugu babasi olunca cok daha itinali ozenli davranmali, kizlarina sevgili vermeli sahip cikmali. Kizlari sonrasinda baba diye canlarini verirler zaten. Kiz cocugu olan bugun şeyler, lutfen kizlarinizi cok sevin cok deger verin.

9
1
yanıtYanıtla
3535:

ağzına sağlık

yanıt1
yanıt0
:

COK DOGRU DIYON KIZ COCUKLARI İÇİN BABA COK ÖNEMLI ÖZELLİKLE KIZ COCUKLARINI SEVİN VE ONLARA ŞEVKATLİ DAVRANIN

7
1
yanıtYanıtla
çetin karataş:

devlet utansın atıp tutuyorlar bu devirde sokakta çadırda aç susuz yatanı görmüyor savcıları göreve davet ediyorum belediyeden kaymakamlıktan devletten davacıyım

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yav devlet ne yapsın kızının bır ayakkabısı bır tatılı bır ev arabası eder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title