Haberler

Ayşe Arman ile Çağatay Ulusoy, Samimi Pozuyla Instagram'ı Salladı!

Güncelleme:

Ünlü gazeteci Ayşe Arman, sosyal medya hesabından paylaştığı Çağatay Ulusoy fotoğrafıyla Instagram'ı salladı.

Ünlü köşe yazarı Ayşe Arman, röportajı öncesi oyuncu Çağatay Ulusoy ile fotoğraf çektirdi. Arman o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Ayşe Arman, Çağatay Ulusoy Fotoğrafıyla Instagram'ı Salladı!

"ÇAĞATAY YAKIŞIKLI VE TATLI"

Instagram hesabından Çağatay Ulusoy ile fotoğrafını paylaşan Ayşe Arman, paylaşıma "Çağatay Ulusoy hayranlarından peşinen özür dilirim. 8-10 tane böyle bomba fotoğrafım var. Kızmayın, sarıldım filanda. Çağatay gerçekte yakışıklık ve tatlı." yorumunu yaptı. Arman'ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Arman'ın bir takipçisi paylaşıma, "Vay ve şuan sizi çok kıskandım." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Röportajınızı nasıl okutacağınızı çok iyi biliyorsunuz." yorumunu yaptı.

Ayşe Arman, Çağatay Ulusoy Fotoğrafıyla Instagram'ı Salladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Sosyal Medya Ayşe Arman Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Vatandaş:

bu arkadaş saz ekibiyle uyuşturucu madde temin ve satmaktan ceza aldı ve hala dışarıda eğer arkasında kimse olmayan biri olsaydı şimdiye çoktan hapisteydi ve yargılama sürecini hapiste geçirirdi bunun ne özelliği var gerçi sözde ünlülerin çoğu kullanıyordu değilmi pardon

18
1
yanıtYanıtla
betül:

cagatayla acundan ayrilan seymanin dedikodularini örtbas etmek icinmi bu fotograflar gündeme geldi?

8
3
yanıtYanıtla
Murat:

Kocası nasıl izin veriyor anlamak mümkün değil

5
3
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Acun bıttı bır sen eksıktın

5
1
yanıtYanıtla
murat:

uyusturucu davası ne oldu bunların

5
0
yanıtYanıtla
misafir:

tas gibi kari

5
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

Altınada yatmıştır o fotoyuda atar yakında

1
4
yanıtYanıtla
Rre:

Ikiside osuruktan teyyare

2
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ayşe Arman topluma ne kazandırıyorsunuz bi söyleyin bilelim...??

1
3
yanıtYanıtla
Arnavut:

Bayat ekmek

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title