Haberler

Aynı Salonda Yan Yana Gelmediler

Güncelleme:

Bir süredir küslük yaşayan Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy, yılbaşı gecesi aynı mekanda olmalarına rağmen bir araya gelmedi.

Ziynet Sali yılbaşı gecesi Kıbrıs Lord's Palace Otel'de sahne aldı. Sali'yi izlemeye gelenler arasında Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy da vardı.

Rol aldıkları bir tiyatro oyunu sonrası araları bozulan ikiliden Bekir Aksoy, konunun hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Mesleki olarak bir oyun oynadık, ondan sonra oyunumuz bitti. Bir araya gelmek istememek gibi bir durum yok. Profesyonel hayat çok farklı. Belki profesyonel anlamda bir ortamda bulunmayabiliriz ama normal hayatta Nilgün benden bir şey isterse ya da ben ondan bir şey istesem biliyorum ki koştura koştura gideriz. Benim tempom biraz yoğunlaştı. O temponun içinde çok fazla fırsat bulamadım. Onun da öyle. Yapımcımızdan devam edemeyeceğim talebinde bulundum. Küslüğü devam ettirecek bir durumumuz yok. Ayna masada denk gelsek yine konuşurum."

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nilgün Belgün Bekir Aksoy Yılbaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title