Haberler

Atiye Tayttan Vazgeçemiyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Atiye, tayt giymeyi sevdiğini ifade ederek, 'Taytımdan vazgeçemiyorum' dedi..

19. Erbaa Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Etkinlikleri'nin ikinci günü şehir stadyumunda düzenlenen konser programında ilk olarak sahneye Betül Çağlar çıktı. Havai fişek gösterileri ile devam eden konserde sahneye gelen Atiye, sevilen parçalarının yanı sıra 4 farklı dilde söylediği parçalarla unutulmaz bir gece yaşattı.

Mini eteğinin altına giydiği tayt ile dans eden Atiye, sahne performansı ile büyüledi. Sahnede kendisine hediye edilen Erbaaspor formasını giyen Atiye, Erbaalıların enerjisine hayran kaldığını söyledi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Atiye, korumaları eşliğinde ayrıldığı sahneden otele geçti. Burada Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ve ilçe protokolü ile bir araya gelen Atiye, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Atiye, Başkan Yenihan'ın sorusu üzerine Eurovision'a katılmayı düşünmediğini belirterek, 'Çok yoğun bir tempo içerisindeyim. Yurt dışında başka planlarım var. O şekilde artık ülkemi temsil etmek istiyorum. İngilizce bir albümüm var, yakında o çıkıyor. Geçen hafta Berlin'de klipi çekildi. İki hafta içerisinde Almanya'da yayınlanmaya başlayacak" dedi.

ATİYE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

'Eurovision'a asla gitmem' şeklinde basında yer aldığı gibi bir şey demediğinin ifade eden Atiye, 'Şuan için sadece düşünmüyorum' diye konuştu.

Bir gazetecinin 'tayt tarzınız mı?' şeklindeki sorusuna ise Atiye şöyle cevap verdi: "Tayt giymeyi çok seviyorum. Çünkü hem çok rahat hem de dans ederken daha rahat koreografileri dans edebiliyorum. O yüzden konserlerde yani sahnede daha çok şort, pantolon tayt ve tulum giymeyi seviyorum. Onun dışında başka etkinliklerde farklı giyiniyorum. Ama taytımdan da vazgeçemiyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Atiye'ye Erbaa bağ yaprağından sarılan dolmadan yiyerek bu lezzeti tatmasını tavsiye etti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ahmet Yenihan Erbaa Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title