Haberler

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Netlix'de yayınlanan Atiye dizisindeki sevişme sahneleriyle adından söz ettiren oyuncu Metin Akdülger, gönlünü meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'e kaptırdı.

Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsur ve Melisa Şenolsun'un oynadığı Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'deki oyunculuğuyla adından söz ettiren Metin Akdülger, kendisi gibi oyuncu olan Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı.

GÖNLÜNÜ DİLAN'A KAPTIRDI

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Atiye, 1. sezonu ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizide Ozan karakterini oynayan Metin Akdülger, sevişme sahnelerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme bomba gibi düştü. Magazin basınında bomba etkisi yaratan iddiaya göre: Akdülger ile Çukur dizisinde Sena'yı canlandıran ve geçen sezon yapıma veda eden Dilan Çiçek Deniz, aşk yaşıyor.

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

GÖZLERDEN UZAK MEKANLARDA BULUŞUYOR

2 aydır birlikte oldukları konuşulan çift, ilişkilerinin gizli kalması için gözlerden uzak olan mekanlarda buluşuyor. Öte yandan ikili bir dizi başrol oynayacakları yönündeki haberlerle de gündeme gelmişti.

SEVİŞME SAHNELERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri, genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye dizisine ilk bölümüne damga vurmuştu. Dizide aşk acısı çeken birini oynayan Akdülger'in ilerleyen bölümlerde Melisa Şenolsun ile olan sevişme sahneleri de günlerce konuşulmuştu.

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Yıldız Kenter'den oyunculuk eğitimi aldı. 2012'de Craft Tiyatro bünyesinde Kaset oyunuyla sahnelere adım attı.

Atiye'nin oyuncusu Metin Akdülger ile Dilan Çiçek Deniz aşk yaşamaya başladı

Kamera karşısına ise ilk kez Bensiz isimli filmde canlandırdığı Necip karakteri ile geçen Metin Akdülger, Netflix yapımı ikinci Türk dizisi Atiye'de rol almaktadır.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (14)

Balçovalı:

Bugün seninle yine gözgöze geldik.Ama olnaz.Artık bana bakmaktan vazgeç Ayşegül...

37
2
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

sizin hiç utanacağınız kimseniz yokmu. birinin karısı sevişir kocası çok beğendim der. birini kızı sevişir onunla gurur duyuyorum der. sonra bunlar sanat yapıyorum der. ALLAH HİDAYET VERSİN.

30
0
yanıtYanıtla
Yuharbs:

Dizi değil sevgili test merkezi.

23
0
yanıtYanıtla
AJAN X:

yakışmadı kız sana

15
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

Zina yapmanin bedelini öteki dünyada cehennemde cayır cayır yanarak ödeyeceksiniz

14
0
yanıtYanıtla
TEO:

Tmm, , , sizlerden uzak olalımda. . . .

yanıt1
yanıt2
adalet:

Cehennemin kraliçesi

5
6
yanıtYanıtla
????????:

sende kimsin cenennem zebanisimisin ?

yanıt2
yanıt1
Kemal:

Aklaksizlar bumu lan medeniyet anlayışınız eğer bugün sokaklar fuhuş yuvası ise sebebi bu ahlaksizlar peki RTÜK ne iş yapar

6
0
yanıtYanıtla
Bozkurti:

Güzeelll ahlaki değerlerimiz çok güzel şekilde kendini muhafaza ediyor !!!1.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title