Haberler

    Oyuncu Atilla Saral bu kez de Londra'da mahsur kaldı

    Güncelleme:

    Pandeminin başladığı mart ayında uçuşlar durdurulduğu için İngiltere'de bulunan eşi İnci Türkay'ın yanına gidemeyen ve tek başına karantinaya giren Atilla Saral, bu sefer de ailesini görmek için gittiği İngiltere'den Türkiye'ye uçuşlar kapatılınca mahsur kaldı.

    Türk sinemasının usta oyuncusu Atilla Saral, pandemi döneminde zor günler yaşamaya başladı. Koronavirüsün ülkemize sıçradığı mart ayında uçuşlar durdurulduğu için İngiltere'de bulunan eşi İnci Türkay'ın yanına gidememiş, Çanakkale'deki evinde yalnız başına kalmıştı. Saral bu kez virüsün mutasyona uğradığı Londra'da mahsur kaldı.

    "YAĞMALAMA VE KARGAŞA HABERLERİ DOĞRU DEĞİL"

    "Bu seferki kısıtlamaya Londra'da yakalandım. İşin iyi tarafı bu kez ailemleyim" diyen Saral, ülkedeki son durum hakkında "Marketler yağmalanıyor, kargaşa var haberleri doğru değil. Burada yaşam aynı şekilde devam ediyor. Sadece misafirlik yasak. Biri sizi şikayet ederse polis gelip ceza yazıyor" dedi.

    Atilla Saral bu kez Londra'da mahsur kaldı

    TÜRKİYE'YE UÇUŞLAR DURDURULDU

    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs mutasyona uğradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konu hakkında açıklama yaparak virüsün mutasyona uğradığı ülkelerden Türkiye'ye uçuşların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Koca açıklamasında şunları söylemişti: "Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere'de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır."

    Atilla Saral bu kez Londra'da mahsur kaldı

    Atilla Saral bu kez Londra'da mahsur kaldı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Atilla Saral İnci Türkay Londra Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    Germany:

    Eeee ne oldu yani....

    7
    3
    yanıtYanıtla
    ARİF:

    ENERJİ VERİYORSUNUZ MUTLU AİLE OLMAK KADAR DAHA GÜZELİ YOK YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN. .

    7
    2
    yanıtYanıtla
    tevzi makarası:

    daya bakalım asgarı ucretı 2 ay , gor bak o zaman ne enerjı kalır ne bısey

    yanıt0
    yanıt1
    Vatandaş:

    Gelmesin kalsın virüs bari gelmez

    4
    4
    yanıtYanıtla
    El patron:

    Cok guzel ve mutlu bir aileye benziyorlar. Allah daha mutlu etsin insallah.

    5
    2
    yanıtYanıtla
    YYTTTTT:

    BU ÜLKENİN PARASIYLA İNGİLTERE DE AMERİKA DA LÜKÜS HAYAT YAŞAMAK NE TATLI DEĞİL Mİ BİZİMKİLERDE HALA ŞEHİT GAZİ YAŞASIN TÜRK MİLLETİ FELAN FİLAN

    2
    3
    yanıtYanıtla
    delii:

    Yahu arkadaş zaten ne biçim iş, sen burada ailen orada. O kadar değerli neden böyle. Taaaa ne zaman gitmişsin al avradını gel buraya ne halt arıyon ta orda bu zamana kadar. Kalmışmış, sanki 10 gün önce gitti. Hem bize ne bundan sanki kabeye gitti , uzaya çıktıda orda mahsur kaldı.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    AFYONLU:

    BETÜŞ SİHİRLİ DEĞİLMİ Bİ SİHİR YAPSIN GÖKYÜZÜNDEN TÜRKİYEYE PERİ HAVALARI DİNLEYEREK GETİRSİN.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    BUNAK:

    Hec keyif yokkk laaaa, artuk sosyallik te yok kii

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title