Haberler

Ateşli Şarkıcı Ziynet Sali'nin Kilolu Hali Herkesi Şoke Etti

Güncelleme:

Sesi ve güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakan Ziynet Sali'nin eski hali görenleri şoke etti. Meğer Ziynet önceden çok kiloluymuş.

42 yaşındaki Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, yaşına rağmen fiziği ve güzelliği ile hep dikkat çekiyordu. Sali'nin kilolu hali şoke etti.

80 KİLODAN 54'E DÜŞMÜŞ

Ziynet Sali'nin kilolu halini görenler, "İyi ki zayıflamış, çok güzel olmuş" yorumunda bulunmadan edemedi. 80 kilodan 54'e kadar düşen ünlü şarkıcı adeta başka biri oldu.

İşte Ziynet Sali'nin önceki ve sonraki hali:








Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ziynet Sali Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

CEMAL OKKA:

sesi olmayan vücudunu sergiliyo işte böyle

11
2
yanıtYanıtla
Human:

Sesi olmayan derken Sayın Okka hiç Ziynet Sali''nin sesini ve başarılarını dinlediniz mi? Rastgele yorum ve cümle kurmaktan vazgeçelim artık :))

yanıt2
yanıt7
KAYSERİLİRABİANINVANLIZEKERİYANINTORUNu:

106. 8Kiloyu baskülde görünce kafamda şimşekler çaktı azimle iradeyle bugünlere geldim şu an 73kilo civarındayım kısa mesafeleri asla gözümde büyütmem yürürüm dengeli besleniyorum ekmek makarna pilav tüketimini azalttım 17sene önce sigarayı bıraktım. Ziynet hanım göze hoş gelen bayan bakımlı bayanları takdir ederim saçlar özellikle çok hoşuma gitti itinayla usta ellerde hazırlanmış kendilerini tebrik ediyorum başarılar dilerim.

3
10
yanıtYanıtla
zigmo:

Hiç şok oldum, klasik hepsi aynı. yap boz tahtası. . .

10
0
yanıtYanıtla
.:

çok seksi ve çekici

0
9
yanıtYanıtla
coskun patlar fiskirir:

tek 100 cift 150 lik tip var bunda klasik hahahhaha

8
1
yanıtYanıtla
yorumcu dayı:

hiç güzel değil neresi güzel bu kadının

7
0
yanıtYanıtla
usdsac:

çok zorlu avrad ama hep ameliyat ile vede makyaj güzeli

4
2
yanıtYanıtla
Anonim:

Ziynet''in sesine kimse laf söyleyemez bence, birçok sarki onun sesi ve yorumuyla bambaska hale gelmistir. Boyuna laf edenlere de sunu söylüyorum. Bodur tavuk her zaman piliçtir diye bir laf vardir ki çok dogru. Kisa olmak erkekte kötü dursa da kadinda güzel olan bisey. Kisa hatunu, kazulete tercih ederim her zaman.

4
0
yanıtYanıtla
cosmos:

kelav

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title