Haberler

Ateist olduğunu söyleyen İlyas Salman, ilk kez vasiyetini açıkladı: Beni yıkamadan kıyafetlerimle gömsünler

Güncelleme:

Ateist olduğunu söyleyen oyuncu İlyas Salman, Magazin Noteri programında vasiyetini açıkladı. "Başıma ne alevi dedesi, ne sünni hocası, ne haham ne de papaz gelmesin" diyen Salman, sadece dostlarının kendisini türküler eşliğinde son yolculuğuna uğurlamasını istedi.

Bu zamana kadar rol aldığı Hababam Sınıfı, Çöpçüler Kralı, Kibar Feyzo ve Banker Bilo gibi unutulmaz yapımlarda tanınan İlyas Salman, YouTube kanalında yayınlanan Magazin Noteri programına konuk oldu. Bu zamana kadar kendisini en çok etkileyen ölümden bahseden usta oyuncu, vasiyetini de açıkladı.

"BENİ YIKAMASINLAR, ÖLDÜĞÜM KIYAFETLE GÖMSÜNLER"

Salman, sunucu Ali Eyüboğlu'nun "Ateist İlyas Salman'ın ailesine bir vasiyeti var mıdır?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Başıma ne alevi dedesi, ne sünni hocası, ne haham ne de papaz gelecek. Gelmesin. Arkadaşlarım ve yoldaşlarım toplanacaklar ve beni türkülerle, şarkılarla uğurlayacaklar. Beni yıkamayacaklar, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle öldüysem, o elbiseyle gömüleceğim."

Ateist olduğunu söyleyen İlyas Salman, ilk kez vasiyetini açıkladı: Beni yıkamadan kıyafetlerimle gömsünler

"KEMAL SUNAL'IN ARKASINDAN ÇOK AĞLADIM"

Daha önce yaptığı "Keşke Kemal Sunal ölmeseydi de ben ölseydim. O benim cenazeme gelseydi" açıklaması hakkında konuşan İlyas Salman, "Kemal benim hemşomdu. O Pötürgeli'ydi, ben Erguvan'lıydım. Can dostumdu. Yakındı. Can dostlarıma Şener Şen, Adile Naşit ve Ayşen Gruda da dahildi. Ben Kemal'in arkasından çok ağladım" dedi.

"ATEİSTİN TEKİYİM"

Geçmiş yıllarda ateist olduğunu açıklayan İlyas Salman, "Cennete ve cehenneme inanmıyorum. Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim" demişti.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İlyas Salman Haberler

500

Yorumlar (149)

Ergül Ayhan:

Tebrik ederim,hayatı boyunca dine küfredip camiye cesedini taşıtan tören MEVLİD Düzenleyen sahtekar değil,yakışanı yapmış,salman-ı kimsenin yargılamaya hakkı yok,

728
615
yanıtYanıtla
Turgay Çolak:

Bunu ağacın tepesine koyun kurda kuşlar yesin

yanıt599
yanıt335
divane divane:

Merak etmeyin zaten kimseyi ilgilendirmiyor ve kimse kimseyi yargilamaz ancak sadece Allah yargilar . Elbiseleriyle zaten gömmezler bu biraz komik olmuş. Normaldir adam yaslandikca iyice kafa gidiyor ..

yanıt6
yanıt1
Deli dumrul:

Bir ateist ne derse desin tebriği hak etmez. Nasıl yaşadıysa öyle ölsün. Bizi ilgilendirmez. O benim dinime, hocama saygı duymuyorken ben ona neden saygı duyayım.

yanıt17
yanıt6
YazıYORUM:

Sayın Sanatçı.İzlediğimiz kadarıyla samimi ve mert insansınız. Helal para ile yetişmişsiniz. Gelin kararınızı bir kere daha gözden geçiriniz. Sizi mükerrem ve mükemmel yaratan Allah, havsalamızın çok üstünde ve yine çok yüce olmakla birlikte bizi seven bir yaratıcıdır. Yüce kitabında " sizi mükemmel yaratan Allah ibadet edilmeye layık değil midir. Sizi aldatan nedir?" Buyurmaktadır. Size sayısız nimetler verdi, ve yine sizi yetenekli kıldı. Allah bütün yaptıklarınızı görmektedir. Tekrar düşünün

974
104
yanıtYanıtla
Ergin Yılmaz:

Bunlarda akıl fikir rakı şarap viski karı deniz kum boşuna uğraşma dönmezler kardeş dönmezler

yanıt6
yanıt10
Deli dumrul:

Abi bırak Allah aşkına süslü cumlelelrle adama gaz vermeyi. Neyin helal lokması. Neyin düzgün ailesi. Adam ateist yahu. Tebliğ yapacaksan da müslüman ol dersin olur biter. Senin vazifen davet. Kalplere imani sen koyamazsın.

yanıt15
yanıt8
Yusuf Yaşar:

O zaman cevaben; Ya İslam’la yükselir ya inkarla çürürsün. Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün. NFK

778
137
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Sen gördün mü?

yanıt148
yanıt393
ilhan Ocal:

sana göstereyim mi diğer tarafı sırasıyla anlatayım 1. sen babandayken babanın vucudunda yasıyordun dedilerki sana baska bir hayata gececeksin sen dedin baska bir hayat başka bir dünya yok (hani gidipde gelen kim var dedin) sonra hayatında hiç bilmediğin bir yola girdin başka bir dünyaya yolculuk yaptın anne rahmine düstun orda farklı bir şekle büründün et kemik deri beyin kalp vs verildi yeni bir hayat buldun ellerin ayakların agzın gözün dilin kulagın oldu sen sorgulamaya başladın

yanıt8
yanıt2
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title