Haberler

Ata Demirer'in Boşanmasına Neden Olan Şarışın Güzel!

Güncelleme:

Ata Demirer'in, Özge Borak ile olan evliliğini tek celsede bitirmesinin nedeni olarak gösterilen ismin Serra Yılmaz değil Sera Tokdemir olduğu ortaya çıktı.

İki yıl önce Suada'da dillere destan bir törenle evlenen ünlü komedyen Ata Demirer ile Özge Borak'ın evliliğinin sessiz sedasız bitmesi magazin kulislerinde tartışma konusu yarattı.

HESABI HACKLENMİŞTİ

Geçen haftalarda Borak'ın hesabı hacklenmiş ve Özge adına "Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık" tweet'i atılmıştı. Bu olayın ardından boşanmanın gerçekleşmesi şaşırttı.

SERRA YILMAZ DEĞİL, SERA TOKDEMİR!

Magazin kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan dedikodularda Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncunun aslında 'Sera Tokdemir' olduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki Tokdemir'in eski evliliğinden Boran adındaki bir de oğlu var.

"ANNESİYLE AYNI YAŞTAYIM DEMİŞTİ"

'Eyvah Eyvah' serisinde rol alan tiyatrocu Serra Yılmaz, adının boşanma olayına karışmasına çok üzüldüğünü açıklamıştı. Demirer'in Borak'la anlaşamadıkları için medeni şekilde boşandığını söyleyen Yılmaz, "Onlar benim aile dostum. Ata'nın annesiyle yaşıtım. Benim Ata'dan 5 yaş küçük oğlum var. Adımı nasıl böyle bir olaya karıştırlar? Çok üzüldüm" dedi.


"DAVAYI BİRİMİZİN AÇMASI GEREKİYORDU"

Öğlen saatlerinde boşanan Özge Borak, daha sonra rol aldığı Güldür Güldür programının çekimine katıldı. Çıkışta boşanma davasını Demirer'in açtığı hatırlatıldığında "Gerekli açıklamayı yaptık, anlaşarak boşandık. Davayı kimin açtığının bir önemi yok, zaten birimiz yapacaktık. Ata bey yaptı" dedi. Bir süre önce Cihangir'deki evden ayrılan Borak, boşanmadan ailelerinin de haberi olduğunu belirterek taksiye binip uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sera Tokdemir Serra Yılmaz Ata Demirer Özge Borak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500

Yorumlar (19)

pelin:

ee özge sen kocanı bu adamla aldattın terkettin. etme bulma dünya sı

45
8
yanıtYanıtla
reyhan:

özge aldatmadı iyi araştırınız özge ata ile evlenince yıllar öncesinde boşanmış dul birisiydi

yanıt0
yanıt0
badoldesloemobilWeb@haberler.com:

Olayı inceliyorum, az kaldi çözmek uzereyim

45
1
yanıtYanıtla
Serkan:

ata demirer, bülbül sorunumu var leen gelen geldigi gibi gidiyor. macun ye macun

17
9
yanıtYanıtla
Ivana Sert:

macuncu serkan :)

yanıt5
yanıt0
SERKAN:

Ivana Sert hanim ;estafurullah nedemek bazen isim bile macundan daha etkileyici olabilir!!sizin isminiz gibi. . .

yanıt0
yanıt0
welatypg:

Sokak Iambası gibi oIma ey yar . Kime yandığın beIIi oIsun.

26
0
yanıtYanıtla
erdi:

bu haberi daha ne kadar okumak zorundayız?

23
2
yanıtYanıtla
BABAKIRAR:

Ağlayanın malı gülene hayır etmez.

20
2
yanıtYanıtla
önder:

sera tokdemir gerçekten güzel kız

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title