Haberler

    Aslı Melisa Uzun, Alman dizisinin kadrosunda

    Güncelleme:

    20 yaşındayken katıldığı 2015 Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Aslı Melisa Uzun kariyerine Almanya'da devam ediyor.

    20 yaşındayken katıldığı 2015 Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Aslı Melisa Uzun kariyerine Almanya'da devam ediyor. Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Uzun, Almanya'nın uzun soluklu dizilerinden "Verbotene Liebe"nin yeniden çekilen versiyonu "Verbotene Liebe-Next Generation"ın kadrosuna girdi.

    ÇEKİMLER TAMAMLANDI

    1995-2015 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören dizinin yeni bölüm çekimleri Almanya'nın Düsseldorf ve Köln şehirlerinde ve Belçika'da yapıldı. İlk sezonu 10 bölüm olan dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Dizide Aslı Melisa Uzun; Heinz Hoenig, Stephanie Japp, Frederik Götz, Sina Zadra, Lennart Betzgen ve Livia Matthes gibi ünlü isimlerle kamera karşısına çıktı.

    İLK BÖLÜM YAYINLANDI

    5 yıl aradan sonra izleyiciyle buluşan "Verbotene Liebe-Next Generation"ın ilk bölümü ise önceki gün TV Now adlı platformda yayınlandı. Dizide Aslı Melisa Uzun, Bobbi Atakan karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Uzun'un performansı izleyiciden tam not aldı.

    HUKUK OKUDU

    1996 Ankara doğumlu olan Aslı Melisa Uzun, Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okurken 2015 Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katıldı. Yarışmada ikinci seçilen güzel, Türkiye'yi Amerika'da düzenlenen "Miss Universe"de temsil etti. Küçük yaştan itibaren dans ve jimnastik eğitimi alan Uzun ilk oyunculuk deneyimini ise 2016 yılında yayınlanan "Arkadaşlar İyidir" dizisinde yaşadı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Güzellik Yarışması Almanya Köln Haberler

    Bakmadan Geçme

    30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title