Haberler

Tolgahan, Rol Arkadaşı Yerine Merve'yi İstiyor

Güncelleme:

Tolgahan Sayışman'ın, düşük reytinglerden sorumlu tuttuğu partneri Amine Gülşe'nin yerine eski sevgilisi Merve Boluğur'la oynamak için çabaladığı konuşuluyor.

Lale Devri'nin ardından Asla Vazgeçmem'le dizi setlerine dönen Tolgahan Sayışman'ın partneri Amine Gülşe'yle arasında büyük kriz yaşanıyor.

U DÖNÜŞÜ YAPTI

Dizinin başlarında güzelliğinden çok etkilendiği 2014 Türkiye Güzeli seçilen Gülşe'yle çalışacağı için çok mutlu olan oyuncu, son haftalarda ise U dönüşü yaptı. Peşinden koştuğu Gülşe'nin ilk oyunculuk deneyiminde beklentiyi karşılayamaması ve kendisine soğuk davranması Sayışman'ın fikrini değiştirdi.

ANNESİ SETE GELDİ

Dizinin reytinglerinin düşük olmasında Gülşe'nin payı olduğunu savunan Sayışman, rol arkadaşına kötü davranmaya başladı. Durumdan rahatsız olan Gülşe, sete annesini getirmeye başladı. Sayışman'ın, yaşanan gelişme üzerine "Ben artık Amine'yle çalışmak istemiyorum. Başka bir oyuncuyla reytingler de yükselebilir. Mesela Merve Boluğur şu an çalışmıyor, onu ekibe alabiliriz" dediği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tolgahan Sayışman Merve Boluğur Lale Devri Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (168)

amine gülse:

Merve bolugur olmamali bu dizide cünkü amine cok iyi oynuyor rolünü . Hemde tolgahan sayisman nersine begeniyor merve nin hic de güzel degil amine gülse yinede tas cikartir meve ye.

9
33
yanıtYanıtla
ErkansMobil-IOS:

Amine midir nedir sadece yüzü güzel! Yürüyüşüne bir bakın menenşitli gibi yürüyor sanki, bunu nasıl türkiye güzeli yapmışlar boynundan aşağı hiç bakmamışlar sanki! sıfır karizma, tolgahanda bir karizma var hiç olmasa adam duruşu bile sağlam film artisi doğmuş sanki...

5
30
yanıtYanıtla
sevdamobilWeb@haberler.com:

Amine tek kelimeylen harika ayrıca rolünün hakkını veriyor bence bu cıkan hbrler yalan

6
24
yanıtYanıtla
Zeynep:

Merve boluğur unda rol kabiliyeti sıfır hem güzelde değil

26
2
yanıtYanıtla
saygıMobil-ANDROID:

biz diziyi severek izliyoruz ne merve boluğuru o gelirse diziyi bile izlemeyiz

24
4
yanıtYanıtla
r.y:

Allahım Yarebbim :D Çocuk alışmış her dizi karakterini gerçek sevgilisi gibi görmeye :D Kızdan yüz bulamayınca değiştirmeye karar vermiş :D La olum hepsi senin sevgilin olucak değil ya. . biraz profesyonellik lutfen :D :D

25
2
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Tolgahan alısmıstır oynadığı her oyuncugla ask yasamaya.once serenay,sonra selen.kesın amıne yüz vermemıstır onun ıcın boyle konuşuyor.

25
1
yanıtYanıtla
amobilWeb@haberler.com:

Dizinin hitap ettiği kesim zaten oyunculuğu önemsiyor. Senaryo ne kadar basit olsa da konu ilgilerini çekiyor basrolde de güzel bi kiz varsa izleniyor dizi. Sırf miss turkey diye başrol oyuncusu yaparsanız kızı okullu oyuncular gibi performans bekleyemezsiniz. Sahnede göz dolduruyor ki bu hitap edilen kesim için yeterli. Potensiyelinin üstünde bi oyunculuk sergiliyor madem o kadar onem veriyorsunuz doğal oyunculara bu işin okulunu okumus insanları secin mankenleri değil

26
0
yanıtYanıtla
gülşah:

merve olursa bu dizi bu sefer hiç tutmaz. Onu reklamlarda bile görünce kanal değiştiriyorum dizide ise asla izlemem . AMİNE olmasa bu kadar reytingi bile alamazsınızzzzzzzzzzzz. İlk deneyiminde güzel oynuyor . Kendilerinin ilk oyunculuk deneyimi çok mu güzeldi. BENCE SENARYONUZ DÜZELTİLMELİ. Yiğit Nura daha iyi davranmalı. Güzel şeyler almalı Ona kimsesiz olduğunu hissettirmemeli .

21
4
yanıtYanıtla
GercekMobil-IOS:

Bu guzel kizla reyting alamiyorsan merveyle tamamen bitersin tolga.

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 168 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title