Haberler

Aşkın Nur Yengi: "90'lı Yılları Çok Özledim"

Güncelleme:

Türkiye'nin usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato, "Başka Şarkı" programına kendine has yorumu, şarkıları ve canlı performansıyla Aşkın Nur Yengi konuk oldu.

"VİYOLONSEL ÇALMAMIN MÜMKÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER"

Konservatuar yıllarında viyolonsel çaldığı zamanki anılarını da anlatan Aşkın Nur Yengi, "O yıllarda minyon birisi olduğum için bana viyolonsel çalmamın mümkün olmadığını söylediler. 'Boyundan yüksek, parmakların küçük, mümkün değil' dediler. Sağ olsun hocam Necati Giray ile hep çalıştık" dedi. Kızının da bir enstrüman çalması konusunda destek olduğunu söyleyen Aşkın Nur Yengi, onun da okulda viyolonsel çaldığını belirtti.

"90'LI YILLARI ÇOK ÖZLEDİM"

90'lı yıllara albüm ve şarkılarıyla damga vuran Aşkın Nur Yengi, o yılları çok özlediğini anlatarak sohbete başladı. Müziğin o dönemki hazzını özlediğini söyleyen ünlü sanatçı, zamanla her şeyin çok hızlı değiştiğini belirtti. Aşkın Nur Yengi, "Sosyal medya çıktığından beriherkesin kendi televizyon kanalı var. Dolayısıyla müzik de bir tık yükseldi, dünya müzikleri hayatımıza geldi. Biraz gerçek duygularımızı anlatan melodiler kayboldu" dedi. Kendisinebinlerce beste geldiğini, albümler için bunları dinlediğini fakat gerçek birmelodi yakalamadığınıbelirten ünlü şarkıcı, çok başarılı eserlerin de çıktığını, ancak bunların sayısının azaldığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Aşkın Nur Yengi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title