Haberler

Menajerlik şirketi, Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

Güncelleme:

'Çukur' dizisinde iki sevgiliyi oynayan Damla Sönmez ile Aras Bulut İynemli'nin aşk yaşamaya başladığı ve aynı evde kaldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kısa sürede gündem olan aşk iddiasının ardından açıklama yapan İynemli'nin menajerlik şirketi aşk haberlerini kesin bir dille yalanladı.

Final yapan Çukur dizisindeki performansıyla adından söz ettirmeye devam eden oyuncu Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bige Önal ile 6 yıllık ilişkisini bitirdi. Ayrılık haberiyle günlerce konuşulan İynemli'nin şimdilerde Çukur'daki rol arkadaşı Damla Sönmez ile aşk yaşadığı iddia edildi.

DAMLA'NIN PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Sosyal medyada hızla yayılan aşk iddiasında, çiftin birlikteliklerini gizli tutmaya çalıştıkları ve şimdilerde İzmir'de bir karavan evinde kaldıkları ileri sürüldü. Geçtiğimiz aylarda nişanlısı Ushan Çakır ile ayrılan Sönmez'in Instagram hesabından bulut adam görselini kendisini öpüyormuş gibi paylaştığı kare de Aras Bulut İynemli ile aşk iddiasını güçlendirdi.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! İlk açıklama geldi...

AŞK İDDİASINA YALANLAMA GELDİ

İynemli'nin bağlı olduğu menajerlik şirketi, kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan aşk iddiası için açıklama yaptı. Art İstanbul menajerlik şirketi, açıklamasında "Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! İlk açıklama geldi...

Menajerlik şirketi, Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

Menajerlik şirketi, Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Aras Bulut İynemli Damla Sönmez Bige Önal İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title