Haberler

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Eşinden Boşandı

Güncelleme:

'Aşk Doktoru' olarak bilinen ve ilişkilerle ilgili tespitleriyle gündeme gelen Mehmet Coşkundeniz'in, eşi Derya Coşkundeniz'den bir ay önce boşandığı ortaya çıktı.

'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz ile eşi Derya Coşkundeniz'in bir ay önce boşandığı ortaya çıktı. Coşkundeniz, 'Ben büyü işlerine de inanmazdım ama artık o kadar inanıyorum ki' dedi.

"BİR AKIŞA BIRAKIYOR İNSAN KENDİNİ"

Bu sabah 2. Sayfa programına katılan Mehmet Coşkundeniz, Ata Demirer- Özge Borak çiftinin ayrılığı konuşulurken kendi evliliğinin neden bittiğini böyle anlattı:

"Ata ile Özge boşandığı zaman ben çok kafaya takmıştım. Her evlilik kendi içinde bir takım problemler yaşıyor. O zaman hakikaten düşünüyordum, 'Neden olmuş olabilir' diye. Şimdi artık düşünmüyorum, çünkü insan ister istemez bir akışa kaptırıyor kendini. Ben de boşandım. 1 ay oldu. Böyle baktığınız zaman karşılıklı hatalar, karşılıklı iletişimsizlik... İlla bir olayın, herhangi bir spesifik bir olayın olması gerekmiyor. Onu öğrenmiş durumdayım."

"İNSAN KENDİNİ HEP ÖTELİYOR"

"Çok net! Bazen yürüttüğün şey seni aşıyor. Yürütüyorsun, yürütüyorsun bakıyorsun her şey güzelmiş gibi görünüyor ama içten içe bir şey o kurumu, birlikte kurduğun şeyi yavaş yavaş kemirmeye başlıyor.

Sen bunu fark ettiğin zaman maalesef çok geç oluyor. Çünkü o dünyada, birazcık da parıltılı dünyada, benim de zaman zaman kendimi kaptırdığım parıltılı dünyada insan kendiyle ilgili sorunları hep öteliyor. Başka şeylere öncelik vermeye başlıyor. Sonra bir bakıyorsun ki, sahip olduğun en eğerli şey elinden gidiyor. O yüzden ben artık 'bir olay olmuştur' diye düşünmüyorum."

"KADININ VARLIĞI ERKEK İÇİN ÖNEMLİ"

"Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum. Başkalarının aşkı ya da evliliğiyle ilgilenirken aslında kendini ihmal ediyorsun. Daha sağlıklı bir kafayla bakınca kendimizi ihmal etmiş olabileceğimi görüyorum ama bunu tek bir tarafa yüklemek doğru değil. Karşındaki insana 'Sen bunu yaptın da böyle oldu', 'Sen şunu dedin de bu hale geldi' demeye başlayınca içinden çıkılmaz bir hâl alıyor.

Bir kadının varlığı erkek için çok önemli. Erkek kadın gibi kendini hemen organize edemez. Yeni bir düzen kuramaz. Alıştığı bir düzenden pat diye çıkıyor boşanınca. Dımdızlak kalıyorsun. Yeni bir düzen kurulacak, yeni bir ev kurulacak. Çünkü kadının aklına gelen birçok detay senin aklına gelmez. İnsansın, yaşarsın. Kendi sorunlarını kendin çözmeye başlarsın ama kadına göre bu durum çok daha zordur."

"ARTIK NAZARA İNANIYORUM"

"Ben Bilmem Eşim Bilir pazartesi gecesi yayınladı. Biz salı sabahı boşandık. Hayat... Bizim iki çocuğumuz var her şeyden önce. Onlara her şeyden çok özen gösteriyoruz. Kötü, küs, kavgalı bir ayrılık değil bizimkisi, onu da belirteyim. Her zaman aramızdaki saygı devam edecektir çünkü çok sevdiğimiz çocuklarımız var.

Karşılıklı suçlama hiçbir zaman olmadı. Duyguyla başlayan şey bazen mantıkla sona erer. Biz de böyle karar verdik. Ben nazara da inanmazdım ama artık inanıyorum. Ben büyü işlerine de inanmazdım ama artık o kadar inanıyorum ki, aklımda deli sorular. Çünkü çok enteresan şeyler oldu. Programda anlatılacak şeyler değil..."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mehmet Coşkundeniz Ata Demirer Özge Borak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500

Yorumlar (55)

Yurdum İnsanı:

kadınların genelinde bi sıkıntı var

20
5
yanıtYanıtla
doğrusunu yapıyorlar:

uzun yıllar evli kalmak başarılı bir ilişkinin göstergesi degildir bizim insanımız bunu hala anlayamıyor benim annemle babam 38 yıllık evliler 3 günde bir tartışırlar en ufak bir şeyde babam hemen sesini yüksetir sadece anneme degil bize bile annem hep der ben alttan almasan biz şimdiye kadar 40 kere boşanmıştık eskiler hep birbirini idare ediyor mutlu evlilik mi yaşıyorlar kesinlikle hayır onların ki sadece alışkanlık olmuş belli bir yaştan sonra boşanınca ne olacak diyorlar bence şimdi ki nesil en doğrusunu yapıyor kendisini anlayacak mutlu edecek biriyle her anlamda uyumlu olacagı biriyle hayatını geçirmek varken ki bu kısa bile olsa neden mutsuz bir evlilik sürdürsün ki boşanırsam millet ne der diye düşünürseniz işiniz iş bu insanların başına gelenleri sizde yaşasanız aynısını yaparsınız buradan ahkam kesmeyin

18
1
yanıtYanıtla
VAYBEEE:

Terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememişler. Aşk doktoru kendi hastalığına teşhis bile koyamamış ki tedavi olsun!

10
1
yanıtYanıtla
amed:

bu adamda boşandıysa eğer bu şöhret dünyası gerçekten yalan dünya. Ha bide aşk doktoru sen şimdi hangi doktora gidecen

11
0
yanıtYanıtla
antalya:

kalplerde iman olmayınca kimlik ne kadar islam yazarsa yazsın. düşünerek doğruyu bulmayan bir baş ya saman doludur yada taş. .

9
2
yanıtYanıtla
senem:

ben bilme eşim bilir yarışmasına giren boşaniyor

8
2
yanıtYanıtla
...:

herkes kendinin doktoru olsaydı şimdiye hiç bir sorun kalmazdı. . .

10
0
yanıtYanıtla
nur:

yuva yıkımı çok kötü düşman başına vermesin

8
2
yanıtYanıtla
ALİM:

KENDİ EVLİLİĞİNİ KORUYAMAYAN KİŞİ BAŞKLARINA AKIL VERİR. . . . . . ALLAHIN AKLIMA MUKKAYYET OL

10
0
yanıtYanıtla
subaymobilWeb@haberler.com:

Ayrı anne babanın çocuğu olarak büyüdüm. Ben ve kardeşim.. Anne baba bir şekilde yaşamına devam ediyor..Olan çocuklara oluyor. Kaç yaşımdayım hala içimde derin bir burukluk vardır..Hiç unutamıyorum babamın bizi bırakıp öylece çekip gitmesini..Şimdi evli çoçukları oldu. İkinci eşiylede mutlu değil. Kimse ile mutlu olamaz. Böyle gelmiş böyle gider..Ayrılmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem çocuğunuz varsa bir kere daha çok iyi düşünmeniz..

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title