Haberler

Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Bahar Candan, ekonomi dersi verdi

Güncelleme:

Flash TV'de yayınlanan Alsana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan, "Bir aile 3 bin TL ile nasıl geçinir?" sorusuna verdiği cevapla yine adından söz ettirdi. Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Candan, "Dolarla bir şey almayın" dedi.

Yayın hayatına yeni başlayan Flash TV'de yayınlanan Alsana Haber programında ilginç anlar yaşandı. Moderatörlüğünü Seyhan Soylu'nun yaptığı programda yorumculardan Nihat Doğan, Bahar Candan'a bir ailenin asgari ücretle nasıl geçinebileceğini sordu.

"DOLARLA BİR ŞEY ALMAYIN"

Nihat Doğan'ın "Bir aile 3 bin TL ile nasıl geçinir?" sorusu üzerine konuşan Bahar Candan, "Dolarla bir şey almayın, Türk malı alın. İthal ürünlerden uzak durun çünkü onların fiyatları şişiriliyor. Bir ürünün nerede nasıl yapıldığını araştırıp elinin altındaki malzemeleri idareli kullanacak. Ben asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Yerli malı yurdun malıdır" dedi.

Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Bahar Candan, ekonomi dersi verdi

Candan'ın sözünün üzerine konuşan şarkıcı Ebru Polat ise "Arkadaşlar asgari ücret 3 bin TL değil. 2 bin 840 TL" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bahar Candan Nihat Doğan Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (6)

cenker :

ortama bak konuştukları konuya bak

74
2
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Flash helal sana yeni tv .Nerede aykırı zat varsa yayın yaptırıyor.Bu karıyla karı demeye bin şahit lazım,belgesel yayınlamayada başlamış bu zat ile.

32
0
yanıtYanıtla
Harun Akdeniz:

ben burada bu arkadaşa değil bunu televizyona şıkırdım giyindirip çıkarana kızarım. hayatla alakası yok ama ekonomi konuşuyor :D fox tv nin habercilik anlayışı ancak bu kadar olur

12
4
yanıtYanıtla
Flankes09:

Fox tv ne alaka bence haberiiyi oku

yanıt1
yanıt0
Fatih :

böyle okuyucuya böyle yorumcu olur işte :D hangi kanal bir daha söyle bakim :D

yanıt0
yanıt0
murat ılgaz:

bahşiş bekler

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title