Haberler

Arka Sokaklar'ın yıldızı Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Zeliş karakterine can veren ünlü oyuncu Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı. Evde karantinaya giren oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şevket Çoruh, Zafer Ergin ve Onur Bay gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden kötü haber geldi. 15 yıldır devam eden dizide Zeliş karakterine can veren ünlü oyuncu Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı.

BİR HAFTADIR SETE GİTMİYORDU

Çekimlerini tamamladığı için bir haftadır sette olmayan Geyik, ateşi yükselince test yaptırdı. 30 yaşındaki oyuncu test sonucu pozitif çıkınca evde karantinaya girdi.

Arka Sokaklar'ın yıldızı Yüsra Geyik koronavirüse yakalandıYüsra Geyik

Kaynak: Haberler.com / Magazin

arka sokaklar Şevket Çoruh Zafer Ergin yüsra geyik Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (21)

YOBAZ:

Geyik gibi fıldır fıldır gezerse öyle olur

9
3
yanıtYanıtla
......:

yobaz adını hak ediyorsun ezik

2
7
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Sağlık çalışanlarımıza duacıyım. Haklarını helal etsinler. Birçoğu , ailesinden , sevdiklerinden uzak.

4
2
yanıtYanıtla
Sağlık çalışanları:

Teşekkürler Pamuk Prenses. Helal olsun. Sende helal et.

yanıt3
yanıt0
Arkadaşım hoşgeldin:

İyi geceler Pamuk Prenses

yanıt1
yanıt0
Koranaya yakalanan kişi:

Korana zor ben yaşadım anlatılmaz inşallah hemen iyileşirsin nerden kaptın allah bilir ama en önemlisi dua etki hemen iyileş dua etmeyi biliyorsundur zaten

4
1
yanıtYanıtla
345:

geçmiş olsun allah sağlık versin lütfen çekimlerde dikkat edin sağlığına tüm arka sokaklar ekibi maska kurallarına uyulsun sıradan maskeler takılmasın tıbbi cerrahi veya medikal kalın maskeler takılsın roller çekilirken dikkat edilsin sıksık çıkarılmasın aşı önceliği olmalı dizi setleri kişiler bu konuda sağlık bakanlığı dizi çekimlerinin daha kolay olması için imkan tanımalı ve kesinlikle kalın maskeler seçilmeli masraftan kaçınılmamalı tehlike devam ediyor sürekli virüsler çıkıyor hergün

1
4
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Atv deki Esra erol programı çok gereksiz bir program.

4
0
yanıtYanıtla
Esra Erol:

Canım Dedem Nedenmiş o???

yanıt2
yanıt0
Atv:

Neden dedem neden

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title