Haberler

Aracında uyuşturucuyla yakalanan ünlü oyuncu sesi titreyerek konuştu: Bana destek olun

Güncelleme:

Bir ihbar üzerine polis ekipleri tarafından durdurulan ve aracından 19 gram uyuşturucu madde çıkan oyuncu Ayşegül Çınar, gittiği bir mekan çıkışında görüntülendi. Olayın ardından toparlanmaya çalıştığını söyleyen Çınar, "Sadece tek isteğim var o da bana destek olmanız. Bu konuda gerçekten üzerime gelmeyin. Her şey ortaya çıkacak" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda aracında 19 gram uyuşturucu madde bulunan ve bu nedenle başı uzun süre ağrıyan oyuncu Ayşegül Çınar, gündeme geldiği kötü olaydan dolayı tepki çekmişti. Üst üste yaşadığı olaylarla sarsılan Çınar, gittiği bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ÇOK BÜYÜK YALAN VE TUZAĞIN İÇİNDE KALDIM"

Yaşadığı olayların ardından toparlanmaya çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu, şöyle konuştu: "Şu an yargı süreci devam ediyor. Gerekli deliller toplandığı için sizinle röportaj yapabiliyorum. Çok büyük bir yalan ve tuzağın içinde kaldım. İnsan bazen karşısına çıkan kişilerin iyi ya da kötü olup olmadığını seçemiyor maalesef. Dava sonuçlandığında delillerle birlikte sizin karşınıza çıkıp tek tek ispatlayacağım. Çok fazla bunlarla gündemi meşgul etmek istemiyorum. Çok yeni oyuncuyum bunlarla magazinde yer almak istemiyorum."

Aracında uyuşturucuyla yakalanan ünlü oyuncu sesi titreyerek konuştu: Bana destek olun

"BU KONUDA ÜZERİME GELMEYİN"

Kendisine destek olunmasını isteyen Ayşegül Çınar, "Ortada bir kadına şiddet var. Çok fazla vefasız gördüm. Bu kötü tuzakta herkesin yüzünü görmüş oldum. Gencecik bir kızın üzerine geldiler. Ama içim çok rahat, herkes benim yanımda. Sadece tek isteğim var o da bana destek olmanız. Bu konuda gerçekten üzerime gelmeyin. Her şey ortaya çıkacak. Beni bilen biliyor" ifadesinde bulundu.

NELER YAŞANMIŞTI?

Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek üzere yola çıkan oyuncu Ayşegül Çınar'ın kullandığı otomobil, polis ekiplerinin rutin kontrolü sırasında durdurulmuştu. Araçta arama yapan polis ekipleri, bagajda yaklaşık 19 gram uyuşturucu madde ele geçirmiş, ardından genç oyuncu, arkadaşı ve eski sevgili Furkan Çalıkoğlu'nu gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından üç isim mahkemeye çıkarılmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Aracında uyuşturucuyla yakalanan ünlü oyuncu sesi titreyerek konuştu: Bana destek olun

Aracında uyuşturucuyla yakalanan ünlü oyuncu sesi titreyerek konuştu: Bana destek olun

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşegül Çınar Haberler

500

Yorumlar (21)

Ceyhanlı:

Neden serbest kaldı gariban olsa hapis atın içeriye 6 7 yıl yatsın

18
4
yanıtYanıtla
cengoo:

ne destek olacağız sana neyin haksızlığı bu neden benim arabamda değil de senin arabanda çıkıyor acaba inşallah cezanı çekersin

14
2
yanıtYanıtla
cino:

19 gr ile normal vatandaş yakalansa durum farklı olabilirdi asla mahkemeye kadar serbest kalamazdı neden insan ayrımı yapılıyor.

14
2
yanıtYanıtla
Cino:

Iç sonra bana destek olun yok oylee dünya

11
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Adını ilk defa duydum herkeste ünlü oluyor arkadaş

12
0
yanıtYanıtla
Anıl:

Bana destek olun derken suçu üstüme mi alayım

8
2
yanıtYanıtla
Murat:

İhbarı yapan kimse o araştırılsın. Düzen kurulup iftira atılmış da olabilir. Aracına binenlerden biri yerleştirip sonra şikayet etmiş olabilir.

5
4
yanıtYanıtla
MURAT:

Neyine destek olalım

7
1
yanıtYanıtla
tutukla:

normalde tutuklanması gerekmiyomu.

8
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü Efe:

Yeryüzü sizin cennetiniz yiyin için kudurun. Ebedi cennet fakir fukaranın. Şehitlik fakirin asker polis evladının. Dünya nimetleri zenginin bedelli askerlik yapan oğlunun. Dayak fakirin kızının, direk dansı yapıp nafaka ve yasak aşk zenginin. Hapishane fakirin, adli kontrol zenginin.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title