Haberler

Aracında uyuşturucu madde bulunan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, ilk kez konuştu

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde polis çevirmesinde aracının bagajından 19 gram uyuşturucu çıkan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, serbest bırakılmasının ardından avukatı aracılığıyla basın açıklaması yaptı. Açıklamada, "Açıkça anlaşıldığı üzere kumpas sonuçsuz kalmış ve müvekkil serbest bırakılmış, böylece adalet tecelli etmiştir" ifadelerine yer verildi.

Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek üzere yola çıkan oyuncu Ayşegül Çınar'ın kullandığı otomobil, polis ekiplerinin rutin kontrolü sırasında durdurulmuştu. Araçta arama yapan polis ekipleri bagajda yaklaşık 19 gram uyuşturucu madde ele geçirmiş, ardından genç oyuncu ve arkadaşı ile eski sevgili Furkan Çalıkoğlu'nu gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından üç isim mahkemeye çıkarılmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

"KUMPAS SONUÇSUZ KALMIŞ"

Olayın ardından kendisi hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve üzerine kumpas kurulduğunu söyleyen Ayşegül Çınar, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Maalesef kurulan kumpas sonucunda müvekkilim, ülkemizde yaptırımı oldukça ağır olan bir suç isnadı ile gözaltına alınmıştır. Ancak alınan ifadelerden, kamera kayıtlarından, dosyada toplanan delillerden açıkça anlaşıldığı üzere kumpas sonuçsuz kalmış ve müvekkil serbest bırakılmış, böylece adalet tecelli etmiştir."

Aracında uyuşturucu madde bulunan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, ilk kez konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşegül Çınar Haberler

500

Yorumlar (24)

MEDYA UZMANI:

Diyelim ki kumpas, e kimi gozaltina aldilar?? Kullanan kayip

13
0
yanıtYanıtla
Karamurat:

Biz de yedik.19Gramı bagaja kim nasıl koydu arqba kilitlideğil miydi.Saklamış bagaja polis bulunca kumpas ne güzel İstanbul be

13
0
yanıtYanıtla
Alperen:

Oyuncu deyip şişirmeyin şunları. Oyuncu dediklerin orasını burasını açmak yerine sanatı ile haber olur.

9
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

19 Gr Lik kumpas mi olur :) olsa olsa içicilik olur. Ve birine kumpas kurucaksam onu kullaniciymis gibi göstermezsin koyarsın 1-2 kg saticilikdan, uyuşturucu ticareti yapmaktan ceza almasını saglarsin.

8
0
yanıtYanıtla
Kıyamet Çiçeği:

Kötü örneksin net.

7
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

yaw he he. taaaam taaam

6
0
yanıtYanıtla
ASALIM - GYOTIN-IDAM EDELIM:

Gel birlikte girelim bu gunaha bende kumpas a dahil olmak istiyorum. Hem kumpas ne demek ya ingilizce kumpas pusula demek yol gosteren dogru yolu bulduran anlamında kullanılır. Sizi kötü yola ula?tırdıgından kumpas, insanı gunaha sokmayın cehennem cıraları sizi.

5
1
yanıtYanıtla
Alpaslan:

Neden serbest nasil anlamışlar kumpas adalet ?

4
2
yanıtYanıtla
KUMPAS HAA:

ŞİMDİYE KADAR KAÇ TANE ÜNLÜ UYUŞTURU CUDAN YAKALANDI HEPSİ DE BANA KUMPAS KURULDU DEDİ. PEKİ BENİM ARABAMDA UYUŞ TURUCU ÇOKMIYORDA, SİZİN NİYE ÇIKIYOR. KUMPAS HAAA.

5
1
yanıtYanıtla
emre:

paran varsa kumpasta olur cinayet işlesen zaten 2 yılda çıkarırlardı ünlüsün paran var pulun var

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title