Haberler

Abdülhey, Kurtlar Vadisi'ne Geri Dönüyor

Güncelleme:

Diziden ayrılan efsane isim Kenan Çoban diziye geri dönme kararı aldı. Bilinen ismiyle Abdülhey, diziye yüz nakli olmuş bir şekilde geri dönecek.

Uzun yıllardır Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurtlar Vadisi dizilerinde oynayan ve ana karakterlerden birine hayat veren Kenan Çoban, daha fazla diziden uzak kalamadı.

Yaklaşık 10 yıldır Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin setinde çalışan ve ana karakterlerden biri olan Abdülhey'e hayat veren Kenan Çoban, geçtiğimiz yıllarda dizinin monotonluğundan sıkılmış ve diziden ayrılma kararı almıştı.

KÜRKÇÜ DÜKKANINA DÖNDÜ

Senaryoda öldürüldükten sonra kadrodan çıkan Kenan Çoban, Atv ekranlarında yayınlanan Beyaz Karanfil isimli dizide başrolü canlandırmıştı. Fakat Kenan Çoban'ın yeni dizisinde beklenilen gerçekleşmedi.

YAYINDAN KALDIRILMIŞTI

Dizinin üst üste reyting sıralamalarında sonuncu olması, dizinin yanından kaldırılmasına neden oldu. Dizinin yanından kaldırılmasıyla uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kenan Çoban, yeniden eski dizisine dönmeye karar verdi. Yapım şirketi Pana Film ile iletişime geçen Kenan Çoban, diziye yeniden dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine senaryoda değişiklik yapan Pana Film, Abdülhey karakterinin diziye dönmesi için kolları sıvadı.

YÜZ NAKLİ OLMUŞ ŞEKİLDE DÖNECEK

Abdülhey karakteri ya yüz nakli olmuş bir şekilde diziye geri dönecek ya da yaralı yüz ile diziye yeniden girecek. Abdülhey karakterinin hangi bölümde ve ne zaman diziye gireceği ise merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Çoban Pana Film Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (157)

TurkiyeliMobil-IOS:

Ac kalmistir nasilsa izleyen mal cok

17
28
yanıtYanıtla
Vedat Mobil-IOS:

Sıktı artık bitsin Hamdolsun bir Bölümü'nü seytetmedim

14
26
yanıtYanıtla
SezermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne kadar saçma bir dizi.

20
17
yanıtYanıtla
VATAN:

OYLAR MHPYE

22
12
yanıtYanıtla
Cengiz:

Koyunlar izler valla adamda köşeyi dönüyo yurdum insanı sayesinde. Avrupada bilim teknoloji aile terbiyesi rağbet görür, bizde de kan

13
18
yanıtYanıtla
TurkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gelmis gecmis en guzelim filim

19
8
yanıtYanıtla
...:

ulan saçma sapan dizilerle milleti uyutuyorlar. . .

9
16
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

GERİ DÖN SE NE DÖNMESE NE ? ARTIK TURPLAR VADİSİ DE , KABAK TADI BİLE VER MİYOR

7
18
yanıtYanıtla
Ne cinssiniz sizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan izlemiyorsaniz izlemeyin izleyenı var ki haladaha tutuluyor dizi yok sıkılmış yok izlemiyorum banane banane izlemiyorsaniz bide utanmadan yorum yapiyorlar

17
8
yanıtYanıtla
CengavermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Dizide oldurulen figuran sayisi istanbul nufusunu buldu galiba...

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title