Haberler

Annesini Kanserden Kaybeden Hande Erçel, Sessizliğini Bozdu: Annemi Çok Özledim

Güncelleme:

Ocak ayında annesini kanserden kaybeden oyuncu Hande Erçel, bir dergiye verdiği röportajda yaşadığı zor günleri anlattı. Zor günleri çalışarak atlatan Hande, röportajda annesini çok özlediğini anlattı.

Marie Claire'in mart sayısına röportaj veren Hande Erçel, ocak ayında vefat eden annesi Aylin Erçil hakkında ilk kez konuştu.

Derginin kapak yüzü olan Hande, Ocak ayında annesini kanserden kaybetti. Erçel'e bu zorlu süreçte en büyük destek birlikte olduğu Murat Dalkılıç'dan geldi. Yeni diziye başladığı esnada acı haberi alan oyuncu, bu süreçte yaşadığı zorlukları anlattı.

"TARİFSİZ BİR DUYGU ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN"

Çalışarak yaşadığı zor günleri atlatmaya çalıştığını belirten Hande Erçel, "Konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor. Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum" ifadelerini kullandı.

Annesini Kanserden Kaybeden Hande Erçel, Sessizliğini Bozdu

ANNESİNİ KELEBEK FİGÜRÜYLE UĞURLAMIŞTI

Hande Erçel'in 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel, 11 Ocak'ta yaklaşık sekiz aydır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç oyuncu kelebekleri sevdiği için 'Kelebeğim' diye seslendiği annesi yakasına kelebek figürü takarak uğurlamıştı.

Annesini Kanserden Kaybeden Hande Erçel, Sessizliğini Bozdu

Annesini Kanserden Kaybeden Hande Erçel, Sessizliğini Bozdu

Annesini Kanserden Kaybeden Hande Erçel, Sessizliğini Bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (31)

Dürbünlü:

artistler bana başka dünyalı gibi geliyor;)çünkü toplumdan çok uzak yaşıyorlar,hiçbir şeyleri türk gelenegine uymuyor..ben onlara içimizdeki yabancılar gözüyle bakıyorum.

9
6
yanıtYanıtla
Adile Bacı:

Çok Dogru Söylüyorsun Kardeşim..

yanıt2
yanıt0
Mersinli:

HARİKA YORUM AMCA.

yanıt2
yanıt0
Müberra:

Aynen Hocam

yanıt1
yanıt1
roman çocuğu:

çok merak ediyodum senin merakını hiç şaşırtmadın yine yerinde olmayan, saçma bi yorum olmuş

yanıt1
yanıt1
şeyda:

sonuççç

yanıt0
yanıt0
ünlü:

Sorduk mu

yanıt0
yanıt0
emre:

evet gene bi ölüm haberi gene senin saçma sapan yorumlarn onun bunu rkasından klavye delikanlılıgı yapmak uyuyormu turk gelenegine

yanıt1
yanıt0
Ne desin:

Başka birşey söylese zaten tepki çeker ne bekleniyor ki

0
7
yanıtYanıtla
Uğur:

Başı sağolsun.Çok zor üzücü bir durum =( Acısına , tuhaf tuhaf yorumlar yazanlar pes size ya.Biraz merhamet olsun içiniz de.Hayatlarini yargılamak kimselere düşmez.İllâ yargılayacaz diyorsaniz mükemmel 4 4lük olmanız gerekir.O da imkansız.Vicdan merhamet sizi iyi insan yapar.Iyi insan olmaktan korkmayın

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title