Haberler

Angelina Jolie'ye 'Uzaylı' Diyorduk

Güncelleme:

Angelina Jolie'nin yönettiği 'Kan ve Bal Ülkesinde' filminde rol alan Alma Terzic, "Angelina'ya 'Uzaylı' diyorduk" dedi.

Angelina Jolie'nin yönettiği 'Kan ve Bal Ülkesinde' (In the Land Of Blood & Honey) adlı filmde oynayan Bosnalı oyuncu Alma Terzic yine Bosna savaşını konu alan 'Mavi Kelebekler' adlı dizide rol almak için ülkemize geldi. Şamdan Plus dergisinden Öykü Yazıcıoğlu'nun yaptığı özel röportajın fotoğraf çekimlerinde Terzic, 'Siren Ertan İstanbul' marka kıyafetler giydi. Terzic, bir gün Oscar törenine katılırsa Siren Ertan imzalı bir elbise giymek istediğini söyledi. Alma Terzic, dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile yaşadıklarını, 'Kan ve Bal Ülkesinde' adlı filmini ve 'Mavi Kelebekler'i anlattı.

İSTEMEMİŞTİM

Yapımcı Pelin Akat beni arayıp bu dizide oynamamı teklif ettiğinde, o güne kadar hiçbir dizide yer almamıştım. O nedenle istekli değildim. Sonra, bana konunun Bosna olduğunu söyledi ve bende internetten izledim. Ardından hemen kabul ettim. Şimdilik dört bölümde oynayacakmışım gibi görünüyor.

'Mavi Kelebekler' adlı dizide de 'Alma' adında bir kızı canlandırıyorum. Genç, 25 yaşında, Bosnalı bir kız. Savaş öncesinde ailesi tarafından çok korunuyor. Dolayısıyla çok masum biri... Bir gün Çeçenler onu sığınakta yakalıyor. Ondan sonra hayata bakışı bir anda değişiyor. Dolayısıyla savaşın en büyük savaşçılarından biri haline geliyor.

'MERHABA' DİYEBİLDİM

'Kan ve Bal Ülkesinde' filmine gelince; daha önce birçok filmin seçmeleri için beni aramışlardı ama bu kez yönetmenin kim olduğunu bana söylemediler. Ben de "Öyleyse hikayeyi anlatın" dedim. Sonra yönetmenin Angelina Jolie olduğunu söylediler. Ama inanmak çok zordu. Çünkü Angelina Jolie gibi birisi o hikayeyi anlatacaktı. Daha sonra onunla tanışmam gerektiğini söylediler.

Angelina benim ne kadar zeki, eğlenceli ve iyi bir oyuncu olduğumu anlasın diye bir konuşma hazırlamıştım. Ancak onunla yüz yüze geldiğim anda söyleyebildiğim tek şey "Merhaba" oldu. Konuşmaya başlayınca o kadar sade ve doğaldı ki inanamadım. Bana "Ne istiyorsan söyleyebilirsin, hatta senaryo için de yardım edebilirsin" dedi.

Angelina ve Brad'i (Pitt) izlemek gerçekten de ilham vericiydi. Sette biz Angelina'ya 'Uzaylı' diyorduk. Çünkü sabahın saat 6'sında çalışmaya başlıyor ve akşam 9'a kadar durmuyordu. Sonra da tüm enerjisiyle çocuklarla oynamaya başlıyordu. Hala her yaptığını büyük bir tutkuyla yaptığını düşünüyorum.

BRAD PITT BENİM FOTOĞRAFIMI ÇEKTİ

Film çekimleri boyunca fotoğraflarını Brad Pitt'in çektiğini söyleyen Terzic, onunla ilk tanıştığı anı şöyle anlatıyor: Brad'le karşılaştığımızda bir kamp sahnesi çekiyordum. Brad bir anda karşımda belirdi ve "Hey Alma nasılsın?" dedi. O an, ilk düşündüğüm "Tanrım ismimi biliyor. Acaba bir fotoğraf çektirmek istesem ne der?" oldu. İşte yine tam o sırada Brad Pitt bana "Acaba bir fotoğrafını çekebilir miyim" dedi. Çok şaşırdım.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Angelina Jolie Alma Terzic Saraybosna Brad Pitt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title