Haberler

Ana haberde Demet Evgar sürprizi! Başlattığı kampanya alkış topladı

Güncelleme:

Bahar dizisinde başrol oynayan ve aynı zamanda Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi olan Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber'e çıkarak kadınların eşit hak ile fırsatlara sahip olduğu bir toplum inşa etmek için kampanya başlattı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisiyle geri dönen Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber spikerliğini devralarak bültenin açılışını yaptı.

"KADININ VARLIĞI BU KADAR ÖNEMLİYKEN HER SABAH CİNAYET HABERİNE UYANIYORUZ"

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, önce içinde eksik kelimeler bulunan ve anlaşılmaz ilk haber metnini okuyarak izleyicileri şaşırttı. Sonra haberin tamamını okuyan Evgar, "Okuduğum haberden hiçbir şey anlamadınız değil mi? Çünkü bazı kelimeleri eksilterek okudum. İşte hayatın içinde kadını görmediğimiz, yok saydığımız, eksilttiğimiz her alan bu okuduğum haber kadar anlaşılmaz ve eksik oluyor. Kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu, eşit koşullarda yer aldığı her alan ise büyüyor, yeşeriyor ve serpiliyor. Kadının varlığı bu kadar önemliyken biz her sabah bir kadın cinayeti haberine uyanıyoruz. Daha güzel sabahlara uyanmak elbette mümkün. Kadınların hayatın her yerinde ve her zaman var olduğunu hatta öyle kenarda köşede değil yaşamın tam ortasında başrolde olduğunu kabul edersek eğer" ifadelerini kullandı.

Ana Haber'de Demet Evgar sürprizi! Başlattığı kampanya alkış topladı

KAMPANYA BAŞLATTI

UN Women'ın bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak önemli bir kampanyayı başlattı. Kadınların eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu bir toplumsal hayatı birlikte inşa etmek için yıllarca unutulmayacak bir kampanyayı tüm Türkiye'ye duyuran oyuncu, hakaretiyle alkış topladı.

Ana Haber'de Demet Evgar sürprizi! Başlattığı kampanya alkış topladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Birleşmiş Milletler Kadınlar Günü Demet Evgar 8 Mart Dünya Televizyon Kadın Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

FERHAT YILDIRIM:

Filistinde 9bin kadın öldü, bunlar kadın değil miydi? Hanımefendinin var mı bununla ilgili bir paylaşımı, samimi olun biraz

413
116
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Çok doğru bir söz söyledin, katılıyorum. Batı böyle bir şey işte. Ya zalimdir ya da zalimin destekçisidir, öte yandan saf insanlara yok kadınlar günü, yok şu günü bu günü diye sahte hak savunuculuğu yaparak kendini temiz göstertir.

yanıt171
yanıt36
Umut Koyundöven:

Kansız gibi her gün ülkede kadın ölürken başka ülkelerin sorunlarını mı konuşsun

yanıt86
yanıt149
Sezgin Sezgin:

Karnından konuşma evlat... durmadan Filistin ile ilgili paylaşımı var..hem de bu Gazze dramı başlamadan evvel de Filistin'in savundu .. Bak bu Filistin paylaşımı kadının...Demet Evgar: “Hep bir oyun var. Vicdanlarını yemiş varlıklar ve yok olan hayatlar, çocuklar. Kalbimiz dağlanıyor. Tüm varlığımla savaşın durması için dua ediyorum.”

yanıt50
yanıt20
süleyman koç:

umut 8 mart sadece türkiye kadınlarının değil dünyadaki tüm kadınların günü.... türkiyedeki kadınalrı dert edinip, diyer kadınları dert edinmediler mi bence buda eşitlik kavramının dışında kalıyor.. yani bir kadın kendi hayatını üstelerken , diyer kanın hayatını göz ardı ediyor.. yani yakındıkları şeyin bizahi kendileri yapıyor..hal böyle iken samimide gelmiyor

yanıt6
yanıt2
Erdoğan Öztürk:

Daha ne hakkı istiyorsunuz anlamadım, erkeklerin canını mı???

232
76
yanıtYanıtla
Sedat Sedat:

Ne kadar samimiyetsiz, reklam kokan hareketler.

142
43
yanıtYanıtla
okancan:

daha kendi soyadını bile söyleyemeyen kadın eşitlikten dem vuruyor.

83
47
yanıtYanıtla
Kaan Yüksel:

Yauw şu kadınlar gününde neden herkes şiddet gören kadın moduna giriyor..Ulan yıllardır zulmunuzu çeken biz , bizi piskopata çeviren siz bizin günümüz niye yok

85
35
yanıtYanıtla
Murat Kolukısa:

Kadın erkek yoldaştır,aile içinde herikisinin görevleri vardır,genelde ekonomik sıkıntılar sorun olur.dışarıdan müdahale edilmemelidir.

47
10
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title