Haberler

AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, 13 yaşındaki çocuğu ailesinden izinsiz Müslüman yapan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na sert tepki gösterdi. Yeneroğlu sosyal medya hesabından, "Nihat hocaya yakıştıramadım ve üzüldüm." ifadelerini kullandı.

Ak Parti İstanbul Milletvekil Mustafa Yeneroğlu, Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayında 13 yaşındaki erkek çocuğunu ailesinden habersiz Müslüman yapmasına tepki gösterdi.

"ASIL SORUN EMPATİ YOKSUNLUĞU"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Yeneroğlu, "Nihat hocaya yakıştıramadım ve üzüldüm. Ailesinin rızası olmaksızın 13 yaşındaki bir Müslüman çocuğun Hristiyanlar tarafından vaftiz edilmesi durumunda ne hissedersem, bu görüntüler karşısında aynı hissiyatı taşıdım. İstismar mutlaka bir boyutu. Asıl sorun empati yoksunluğu." ifadelerini kullandı.

AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım

NE OLMUŞTU?

Nihat Hatipoğlu canlı yayında isminin Arthur olduğu ifade edilen 13 yaşındaki çocuğu Kelime-i Şahadet getirterek Müslüman yapmıştı. Programda çocuğun ailesinin bu olaydan haberi olduğu söylenmişti. Fakat Daha sonra çocuğun ailesi bu duruma tepki göstererek konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Yeneroğlu Nihat Hatipoğlu İstanbul AK Parti Haberler

500

Yorumlar (193)

YİĞİT:

Nihat Hocayı Tongaya Getirmişler, Hoca Kesin Yayın Ekibine sormuştur Anne ve Babasının Haberi Var mı Diye. Yoksa Böyle bir hata yapacak bir kişi değil Nihat Hoca.

45
43
yanıtYanıtla
Emekli:

Nihat hatipoglu tam bir para sevdalisi bunun icin kanal onemli degil kim fazla para verirse dini o kanalda anlatir bu tip insanlara ben din simsari diyorum agliyordu sizliyordu deyip cukkayi doldurmaktan baska hic bir ise yaramazlar varsa medeni cesareti hic bir ucret almadan insanlara birsey anlatsin yapamaz dini kullanip para kazaniyor timsah goz yasi dokerek

59
26
yanıtYanıtla
Din Anlatmiyo MASAL HiKAYE:

HER YILDA AYNI HiKAYELER MASALLAR YüKSEK KiTABIMIZ KURANI KERiMDE YER ALMAYAN MASALLARI MAALESEF HALK GiDiP KOYUN KUYUNA DiNLEYiP UYUSUYO

yanıt48
yanıt26
caykeyfi:

yasi resit olmamakla beraber ailesine sorulmasi gerekti

49
18
yanıtYanıtla
MÜFTÜ DEDE:

Ailesine sormaya gerek yok. Hıristiyan aileler çocuklarının Hıristiyan kalarak kendileri gibi hüsrana uğramalarını isterler.Çocuk istemedikten sonra onu kimse İslamdan cikaramaz.

yanıt0
yanıt0
MSLMN:

Sorduya programı izlemedinmi

yanıt0
yanıt0
HÜSET:

BU PARA ŞARLATANI ADAMI EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ, YETER ARTIK.

29
15
yanıtYanıtla
mustafa:

kardeş o dizilerde boy boy haramı gösteren vücutlar bundan iki kat para alınca böyle konuşmuyorsun. İnsanlara saygılı ol. Senin eleştirdiğin şey ne ayrıca din mi para mı yoksa dini anlatıp da para alınması mı. tüm imamlar maaş almadan çalışsınlar ozaman. Eşi çocukları da açlıktan dilensinler

yanıt4
yanıt1
KADO:

en büyük şarlatan sen ve senin zihniyetindekilerdir

yanıt6
yanıt5
dede:

bence böyle şeyler fitneye meydan birakmamak için biraz daha akillice yapılmalıdır

35
6
yanıtYanıtla
Tüm 193 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title