Haberler

Ajda Pekkan tarihinin ilk stadyum konserini verecek! En pahalı bilet 15 bin TL'den satılacak

Güncelleme:

Güzelliği ve enerjisiyle yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan, haziran ayında hayatında ilk kez bir stadyumda konser verecek. Ünlü isimlerin de yer alacağı konserin biletleri 700 ila 15 bin TL arasında olacak.

Yaz aylarında yoğun bir konser maratonu bulunan ve sonrasında omzundan ameliyat olan Ajda Pekkan, enerjisi ve güzelliğiyle yıllara meydan okumaya devam ediyor. Başarılarıyla adından söz ettiren 77 yaşındaki Süperstar hayatının ilk stadyum konserini vermeye hazırlanıyor. Ünlü isimlerin de yer alacağı konserin en pahalı bileti ise 15 bin TL olacak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Ajda Pekkan, 12 Haziran'da "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" adında vereceği konserde Selda Bağcan, Nilüfer, Kenan Doğulu, Sıla, Edis, Cem Adrian, Mabel Matiz gibi bir çok isimle düet yapacak. Merakla beklenen konserin biletleri de satışa çıktı. Konserin en ucuz bileti 700, en pahalı bileti ise 15 bin TL'den satışa sunuldu.

"UZUN SOLUKLU KARİYERİMDE BİR İLK"

Önceki gün Instagram hesabından vereceği konserin heyecanını paylaşan Ajda Pekkan, şu ifadeleri kullandı: "12 Haziran Beşiktaş Stadyumu Ajda ve Arkadaşları... Tabi ki merak ediyorsunuz kim bu arkadaşları. Çok sevdiğim arkadaşlarım, gönlüme dokunan sesler diye ufak bir tüyo vermiş olayım. İlerleyen zamanlarda zaten detayları öğreneceksiniz. Uzun soluklu kariyerimde bir ilk olması bakımından da Beşiktaş Stadyumu konserini çok önemsiyorum ve büyük heyecan içinde hummalı bir hazırlık sürecindeyiz. Hepimiz için unutulmaz bir hatıra hafızalardan silinmeyecek bir gece olması dileğiyle. Öyleyse 12 Haziran'da sağlıkla ve huzurla, heyecan ve aşkla siz, çok sevdiklerimle buluşmak üzere."

Ajda Pekkan tarihinin ilk stadyum konserini verecek! En pahalı bilet 15 bin TL'den satılacak

Ajda Pekkan tarihinin ilk stadyum konserini verecek! En pahalı bilet 15 bin TL'den satılacak

Haberler.com / Barış Polat - Magazin

Ajda Pekkan Müzik Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Beşiktaşlı:

Gitti bizim çimler yine desene

10
1
yanıtYanıtla
murat:

Millet ekmek kurupında buda en ucuz bilete 15000 istiyor

2
5
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

ÜSTÜNE ONBEŞ BİN TL VERSE BANA YEMİNLE YİNE GİDİP DİNLEMEM BU KADINI. YAŞTAN DOLAYI MUHTEMELEN DEVAMLI DETONE GİT YAŞLILIĞINI YAŞA.

1
2
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

AJDA YI GERÇEKM TE GÖRSENİZ ANNEANNEM GİBİ KADIN..ESTETİKDEN YÜZÜNE BAKILMIYOR..BİR DE SALYASI AKIYOR AGZINDAN..BEN GÖRDÜM YENİ,

1
0
yanıtYanıtla
Motto Premium:

bi doymadınız gıttı,dunyalarınız var hala para..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title